Dolly – ADOPTATĂ

15 ianuarie 2012

Dolly – ADOPTATĂ

Deși are doar 10 luni, Dolly a înțeles repede că fericirea e trecătoare. Dar asta nu o împiedică să îți zâmbească de îndată ce te vede.

Cu câteva luni în urmă, Dolly a fost salvată de pe stradă și și-a găsit repede o mămică pe care să o iubească. O vreme totul a fost perfect, iar teama și frigul din primele sale săptămâni de viață au devenit o amintire neclară. Dar de ceva vreme încoace, stăpâna ei s-a îmbolnăvit grav și, oricât a plâns, Dolly nu a fost lăsată să o vegheze lângă patul de spital.

Acum, din nou singură, Dolly se gândește îndurerată la stăpâna pe care a pierdut-o și la zilele de iarnă care se apropie fără ca ea să mai aibă pe cine să încălzească. Așteaptă cu nerăbdare pe cineva cu care să împartă canapeaua iarna și după care să alerge cu urechile în vânt în zilele de vară. Stie sigur că te va iubi și va învăța să te asculte. Doar nu degeaba i s-a spus că are ochișori inteligenți.

, , , , ,
2 Comments
  1. Sanda Capatina Bernazani 19 ianuarie 2012 at 07:37 Răspunde

    Esti grozava, Georgi! 🙂 la multi ani si multe multe adoptii reusite si fericite cu acest site.Felicitari pentru munca ta si a celorlalti membrii Animallife Sibiu in sprijinul animalelor strazii. Bravo voua, Sibieni! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.