Un succes de proportii

8 decembrie 2008

Un succes de proportii

successAcesta a reprezentat un weekend incununat de succes pentru Animal Life. Dupa ce vineri seara, in cadrul Galei Voluntariatului 2008, ni s-a inmanat premiul pentru campania de adoptii demarata cu cateva luni in urma, ziua de sambata s-a dovedit a fi chiar mai buna: 11 catelusi si doua pisicute au fost adoptate de catre sibieni iubitori de animale in cadrul Targului de Craciun!
Asadar, e foarte corecta afirmatia ca Mos Craciun a ajuns anul acesta mai devreme pentru juniorii patrupezi ai asociatiei Animal Life. Spre deosebire de experientele anterioare, de data aceasta aproape toti catelusii si pisicutele adusi de Animal Life si “expusi” la Targul de Craciun organizat in centrul istoric al Sibiului au fost adoptati cu success. Unsprezece catei si doua pisicute au plecat de la Targul de Craciun infofoliti in hainele groase si calduroase ale noilor stapani.
Fantasticul succes de care s-a bucurat campania de adoptii din cadrul Targului de Craciun este cununa de lauri a unui weekend excelent si plin de succes si cuvinte de lauda: efortul sustinut si constant al asociatiei Animal Life a fost recunoscut oficial in cadrul Galei Voluntariatului desfasurata la hotelul Continental Forum din Sibiu.
Incurajata de toate cele prezentate mai sus, Animal Life anunta hotararea de a continua campania de adoptii, inclusiv in cadrul Targului de Craciun. Urmatoarea oportunitate pentru acei locuitori ai Sibiului care isi doresc sa adopte un catelus sau o pisica va fi duminica, 14 decembrie. Speram ca si aceasta initiativa va avea cel putin acelasi ecou ca si prima.
Click AICI pentru galeria de fotografii a asociatiei Animal Life la Targul de Craciun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • seventeen + 18 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.