Trei mogâldețe

17 martie 2012

Trei mogâldețe

Din păcate cazurile cățeilor abandonați nu se sfârșesc și din nou suntem nevoiți să vă prezentăm un alt caz trist, povestea a trei cățeluși abandonați într-o cutie, la scara unui bloc, în cartierul Valea Aurie.
Acești cățeluși mici, drăgălași foc, dar speriați nu au nici o vină că nu îi dorește nimeni. Două fetițe Teo și Jessie alături de frățiorul lor Hori au fost luați de lângă caldura și grija mamei lor apoi  au fost lăsați descoperiți într-o cutie, fără o păturică sau un pic de mâncare, la -15 grade. Stăteau unul în altul zgribuliți de frig, speriați și flămânzi.
Din păcate locurile de care dispunem pentru cazarea acestor cazuri nefericite ale străzii sunt tot mai puține. Acum cei trei, chiar dacă sansele lor la viață sunt mai mari, sunt cazați în condiții improprii. Au mâncărică,apă și căldură dar stau într-o pivniță.

Teo, Jessie și Hori sunt tare mici, au 6 săptămâni (în 3.02.12), acum învață să mănânce singuri, sunt deparazitați și au carnete de sănătate.
Cei trei frățiori, fiind așa mici vă pot deveni prieteni și parteneri credincioși  pe viață.
Este toiul iernii, gândiți-vă cât bine puteți face adoptând unul din cei trei frățiori, să-l țineți la căldurică într-o păturică mare și pufoasă.

04. 02.2012: Jessie a fost adoptată. Teo și Hori mai sunt disponibili.

06.02.2012: Teo a fost adoptată. Hori mai este disponibil.

17.03.2012: Hori nu mai este disponibil.

Din această cauză promovăm sterilizarea, ca să nu mai întâmpinăm asemenea cazuri – animăluțe mici, fără nici o apărare ajung abandonate pe străzi, prin tomberoane sau chiar omorâți imediat cum se nasc.

, , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.