Tattoo Fest Sibiu = Love the Animals Fest Sibiu

26 iunie 2012

Tattoo Fest Sibiu = Love the Animals Fest Sibiu

Ca și anul trecut, cei de la Transilvania Tattoo care au o inimă maaare maaare pentru animale ne-au invitat alături de prietenii lor artiști tatuatori la Tattoo Fest. Am primit un loc tare bun, chiar la intrarea în holul Casei de Cultură unde s-a desfășurat evenimentul și șansa de a arata participanților cu ce se ocupă asociația noastră.

Principiul a fost, la fel ca anul trecut, următorul: un parteneriat între artiștii tatuatori și Animal Life, în care noi am selectat câteva modele de tatuaje iar ei le-au făcut pro-bono, donând banii cuveniți pentru animăluțe.  Nu-i așa că este ceva extraordinar? După experiența cu sportivii care au alergat kilometri întregi pentru ajutorarea animalelor, acum am avut plăcerea de a cunoaște artiști care au lucrat pentru ele!

Atmosfera a fost super, locația parcă și mai bună decât anul trecut iar oamenii, ce sa mai vorbim! Din momentul în care am intrat cu cațeii acolo am fost încercuiți! Atât de bine ne-am simțit atât noi cât și cățeii (care între noi fie vorba au cam dormit la umbră pe toată durata festivalului) încât am primit solicitări de la unii vizitatori de a face pe dog-sitterii  pentru proprii lor prieteni patrupezi!

La anul vom avea cu siguranță o grădiniță de căței pentru toți artiștii și participanții care vor veni la Sibiu însotiți de cei mai buni prieteni ai lor!

Mulțumim tuturor acelor oameni deosebiți, cu piercinguri, tatuaje și inimi mari care ne-au ajutat muncind sau făcând donații pe perioada festivalului! Am reușit chiar și să dăm unul dintre căței spre adopție!

Multumim Ovidiu și Adda pentru șansa de a participa la festival și pentru că sunteți așa cum știți voi să fiți!

Dacă nu ați participat la Tattoo Fest anul acesta, iată ce super artisti și trupe ați pierdut: http://www.tattooexpo.ro/index.php?current_page=home

Abia așteptăm să ne vedem la anul!

,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.