Semimaratonul Sibiului – un eveniment deosebit pentru oameni deosebiti

25 iunie 2012

Semimaratonul Sibiului – un eveniment deosebit pentru oameni deosebiti

A venit vara cu căldura, cu cazuri multe și noi, cu adopții puține și o grămadă de probleme și …cu alergătura la modul cel mai propriu.

În 16 iunie a avut loc seminaratonul organizat de Grupul de Inițiativă Sibiu și Asociația PeDale, un eveniment sportiv în scopuri caritabile. Ideea a fost foarte faina, și anume alergătorii voluntari să își poată alege o cauză a unei organizații participante și să alerge pentru ea. La rândul lor, sustinătorii alergătorilor și ai acestor cauze vor dona bani în funcție de performanțele alergătorului ales.

Pe românește asta a însemnat o zi de vară în Muzeul Satului în care o grămadă de oameni faini (știți voi reclama aia pt. o companie de telefonie mobilă cu „și tu ști câțiva”) care s-au întâlnit, au alergat și s-au împrietenit în scopul unor cauze nobile.

Fie că a fost vorba despre copii, sport, natură, animale, faptul că mai există oameni care să se implice trup și suflet în aceste cauze ne face să credem că poate societatea asta chiar s-a schimbat și poate va continua să se schimbe în bine.

Noi, cei din Animal Life care am participat ca și susținători am avut plăcerea de a-i cunoaște pe cei care au alergat pentru noi, prieteni de-ai noștri, voluntari ai asociației sau chiar oameni veniți din alte orașe sau chiar alte țări pentru acest eveniment!

Așadar, dragi sportivi care acum probabil sunteți pe la casele și orașele voastre, vă mulțumim pentru eforturile voastre și vă promitem să facem la rândul nostru cât mai multe pentru animalele care ne sunt atât de dragi tuturor!

Dacă doriți să aflați mai multe despre proiectul ANIMAL LIFE de la semimaraton sau dacă doriți să donați click aici: http://maratonsibiu.ro/proiecte/proiecte-inscrise/

, , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • nine − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.