Pisică mutilată de câțiva elevi din Tălmaciu

6 octombrie 2016

Pisică mutilată de câțiva elevi din Tălmaciu

Câțiva elevi de la școala din Tălmaciu au prins un pui de pisică căruia i-au scos dinții și i-au rupt maxilarul. Cazul a ajuns în grija Asociației Animal Life din Sibiu, animalul primind tratamente și fiind acum în siguranță. Conducerea școlii anunță că va lua măsuri.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de marți.

”Pisica a fost prinsă de niște copii care au ținut-o, i-au pus o creangă în gură, i-au strâns boticul în timp ce ținea creanga și au tras cu putere. Astfel i-au rupt maxilarul și i-au scos câțiva dinți. Cazul ne-a fost semnalat de o doamna învățătoare și pisica a fost preluată acum de o femeie de serviciu. Noi i-am ajutat și am dus pisica la veterinar, unde a primit tratamente iar acum se reface. Probabil va rămâne cu urmări, însă își va reveni”, a explicat pentru Turnul Sfatului Larisa Roșian, reprezentantul Animal Life.

Conducerea școlii din Tălmaciu spune că a aflat de caz, chiar dacă el nu s-a petrecut în curtea școlii, copiii aflându-se în afara orelor de curs.

”Este vorba despre niște copii care au găsit puiul de pisică în drum spre școală. El se află acum la femeia de serviciu a școlii, care a apelat la o colegă și mai departe au sunat la Animal Life. Nu se pune problema să trecem cu vederea o asemenea faptă, conducerea școlii cu siguranță va lua în discuție situația și vedem dacă se vor impune măsuri”, a declarat Elena Tinta, director adjunct al Grupului Școlar Economic ”Johannes Lebel” din Tălmaciu.

Sursa: http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/06/pisica-mutilata-de-cativa-elevi-din-talmaciu/

jazz

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • eighteen − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.