O poveste cu monstri, oameni cu suflete mari si catei care iarta orice

18 decembrie 2010

O poveste cu monstri, oameni cu suflete mari si catei care iarta orice

Asa cum ne-am obisnuit ca realitatea sa ne para uneori rupta de pe ecranele TV, din dezgustatoarele Stiri de la ora 5, ar trebui sa nu mai fim surprinsi de nimic. Dar, uite ca intalnim povesti, oameni si catei, care ne impresioneaza in fiecare zi.
Intr-o zi m-a sunat d-nul Dr. Irimie, sa ma intrebe daca Animal Life ar putea ajuta intr-un caz foarte trist… O tanara din Avrig, Adriana, a gasit un caine spanzurat c-o sarma de un pom, extrem de slab, cu capul umflat atat de tare, incat era de doua ori mai mare decat ar fi trebuit, cu rani adance in gat, speriat in ultimul hal.
Adriana a vazut catelul din masina si i s-a parut ca ceva nu era in regula cu peisajul. A oprit, s-a dus la catel, a vazut despre ce era vorba si s-a hotarat ca trebuie sa faca ceva. L-a hranit pe catel cu tot ce a avut prin masina, dupa care si-a luat inima in dinti si s-a apucat sa-i desfaca sarma cu care fusese legat de gat. Pentru ca a stat mult timp asa, sarma aceea s-a incastrat in carne. Catelul a stat fara sa cracneasca in timp ce Adriana i-a scos sarma cu multa grija. Apoi l-a luat, l-a suit in masina si l-a dus la veterinar. A fost tratat si operat si a inceput sa faca progrese. Desi si-ar fi dorit sa-l adopte pe Kenai, Adriana nu are aceasta posibilitate.
Am trimis emailul veterinarului, pozele si tot ce mai stiam despre caz, prietenei noastre din Germania, Nicola. Ea a postat totul pe forumul lor si in aceeasi zi m-au sunat niste oameni extraordinari din Cluj. Miri si Attila s-au hotarat sa-l ia pe Kenai la ei, sa-l tina pana cand se insanatoseste, timp in care tot grupul din Germania ii cauta o familie peste hotare.
Miri si Attila au ajuns seara tarziu la Sibiu, ne-am intalnit cu Adriana si Kenai si dupa ce s-au imprietenit, l-au luat pe Kenai cu ei, la Cluj. Acum Kenai sta in casa, face progrese mari, iar cu ajutorul acestor oameni minunati, invata sa aibe incredere in oameni. Kenai are acum o viata noua, fara oameni monstruosi, fara chinuri si batai. Este iubit si ingrijit de unii dintre cei mai minunati oameni pe care am avut placerea sa-i cunosc. In curand va avea o familie care sa-l merite, asta multumita unor oameni extraordinari care s-au unit pentru a ajuta un biet animal! Va multumim tuturor pentru ceea ce faceti!