Micii Mușchetari – NU AU SUPRAVIEȚUIT

10 februarie 2012

Micii Mușchetari – NU AU SUPRAVIEȚUIT

I-am numit Micii Mușchetari pentru că acești trei pufuleți de blană sunt niște luptători. Cum altfel să fi supraviețuit ore în sir în frigul de ianuarie, aproape sufocați în cele două pungi de plastic legate la gură și aruncate în curtea maternității din Sibiu? I-a găsit o asistentă sufletistă, care a răsuflat ușurată că scâncetul sfârsit pe care l-a auzit în gunoi nu vine de la un „bebeluș de om”.

Dar bebeluși sunt și Mușchetarii noștri. Trei bebeluși de cățel, plângăreți și slabi, condamnați la moarte încă înainte să fi deschis ochișorii ca să își vadă mama. Îngesuiți în punga rece de plastic, unul dintre frățiori aproape că s-a sufocat. Acum Micii Mușchetari au fost duși într-o casă călduroasă și iubitoare, unde vor primi atâta căldură câtă le poate oferi o mama adoptivă temporară. Hrăniți cu biberonul la trei ore, ei vor crește mari și se vor întrema, iar în curând își vor dori o casă a lor, unde să trăiscă propriile aventuri. Haideți să îi ajutăm pe Micii Mușchetari să își învingă bătălia cu viața! Să scriem încă un final fericit!

30.01. 2012: În 24.01 cea mai mică cățelușă din cele trei a decedat. Două zile mai târziu a urmat-o surioara ei. Singura care a supraviețuit este cea maro, Terra. Ea și-a deschis ochișorii în 21.01. 2012 și în 02.02.12 a împlinit 3 săptămâni.

10.02.12: În această dimineață a decedat Terra. Acești căței nu au putut supraviețuii fără lapte de mamă. STOP ABANDONULUI!

, ,
One Comment
  1. Sanda Capatina Bernazani 19 ianuarie 2012 at 08:03 Răspunde

    Off!! Neavand mama si fiind asa mici, nu uitati va rog a le pune sticle de plastic cu apa fierbinte ( acum fiind frig se raceste repede) sub paturica calduroasa si pufoasa in care au culcusul sub forma de cuib calduros intr-o cutie de carton drept casuta unde decupati doar o mica intrare. Acum ei au nevoie doar de mancare, somn cat incape si caldura ca sa creasca repede! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.