Maraton de sterilizari Romania Animal Rescue la Craiova

22 mai 2011

Maraton de sterilizari Romania Animal Rescue la Craiova

Dupa luni de stiri dezastroase legate de animalele din Romania aveam nevoie si de o veste buna: Romania Animal Rescue impreuna cu asociatiile de protectia animalelor din Craiova si medicii veterinari Stefan Aurelian, Stefan Petrisor, Irina Corbu si Rick Bachman sunt pe cale sa finalizeze proiectul Craiova Spayathon in care 1000 de caini si pisici cu sau fara stapan din Craiova vor fi sterilizati gratuit. Pana ieri seara numarul animalelor sterilizate era peste 900 si mai sunt doua zile de sterilizari!

Din partea Romania Animal Rescue este prezenta chiar fondatoarea organizatiei, d-na Nancy Janes care a organizat si campania de sterilizare in Sibiu in 2008 impreuna cu Animal Life si care ca de obicei a muncit cot la cot cu ceilalti voluntari.

Este un proiect impresionant in care medicii, voluntarii si chiar si stapanii animalelor muncesc 12 ore pe zi iar atmosfera este una extraordinara!

Detalii despre desfasurarea proiectului si organizatia Romania Animal Rescue puteti citi pe http://www.romaniaanimalrescue.com/index.php de indata ce membrii organizatiei isi vor da jos manusile si vor apuca sa posteze J!

Deocamdata doar cateva fotografii de la fata locului, facute de voluntarii Animal Life, mai multe la finalizarea actiunii.

[nggallery id=7]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.