Luna faptelor bune

22 noiembrie 2013

Luna faptelor bune

Sambata, 23 noiembrie, Sibiul da startul sarbatorilor de iarna, lansand Targul de Craciun. Timp de mai bine de o luna, vom asculta colinde, vom primi si oferi cadouri si ne vom decora feeric casele si sufletul. E o luna pe care multi o asteapta cu drag si in care incercam adesea sa ne amintim sa fim mai buni, sa daruim.

Luna aceasta, Animal Life va incerca sa vina din nou mai aproape de sufletele si de intelegerea sibienilor, participand in fiecare sambata in cadrul Targului de Craciun atat cu campanii de adoptii, cat si cu decoratiuni si alte cadouri de sezon, in incercarea de a strange cat mai multi banuti pentru lunile grele de iarna ce ne asteapta. Fiindca dincolo de magia sarbatorilor, pentru noi si beneficiarii nostri patrupezi, iarna inseamna frig si inghet, catei bolnavi, inghetati si abandonati prin parcuri care nu au nicio sansa de supravietuire fara ajutorul nostru.

Prima campanie de adoptii va fi organizata sambata, 23 noiembrie incepand cu ora 12:00. Oferiti-va o bucurie de Craciun – un ghemotoc pufos cu suflet mare si multa dragoste de daruit, care sa va stea alaturi pe canapea in serile lungi de iarna.

,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.