Lucky nu mai este printre noi

11 martie 2013

Lucky nu mai este printre noi

11.03.13: Din pacate catelusa nu a supravietuit. Intre timp am descoperit ca are si insuficienta cardiaca. Azi de dimineata a avut o criza de epilepsie, a fost dusa de urgenta la veterinar dar din pacate dupa cateva ore a mai avut una si a murit. Multumim familiei care a ingrijit-o, a iubit-o si i-a oferit momente fericite in ultima perioada a vietii.

09.01.13: Astazi am fost cu Lucky la ecografie.
La examinare nu s-au observat metastaze in cavitatea abdominala. Catelusa urmeaza un tratament cu citostatice pentru tumora mamara si unul cu antibiotice pentru abcesele dentare. In aproximativ doua saptamani, Lucky va fi operata. I se va exciza tumora mamara si probabil si tumoreta de la ochi. I se vor extrage dintii la baza carora exista infectii si va avea parte si de un detartraj.

08.01.13: Catelusa vazuta de cineva in zona Piata Cluj-Piata Cibin a ajuns intre timp la noi pentru ca era mult prea derutata si nu stia sa se fereasca de masini. Din pacate, este intr-o stare deplorabila. Am fugit cu ea direct la veterinar. Era extrem de murdara si plina de calti, imbibati cu urina si fecale.Vestile proaste nu se opresc insa aici. Cateaua este extrem de batrana si are multiple probleme de sanatate. Are mai multe abcese dentare, dintii tociti si plini de tartru si o tumoreta usor infectata la ochi.Cea mai mare problema a catelusei este insa o tumora mamara destul de voluminoasa. Maine este programata la ecografie pentru a vedea daca are metastaze si daca se mai poate face ceva pentru ea.

Va multumim in numele catelusei botezata ad-hoc Lucky!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.