Legislatia aplicata in sacrificarea animalelor

2 decembrie 2019

Legislatia aplicata in sacrificarea animalelor

79368312_10156763686627043_835999290923941888_nVin sarbatorile de iarna si stim ca odata cu ele vine si obiceiul de sacrificare a porcului. Multi detinatori de pensiuni si restaurante cu specific traditional transforma acest ritual de sacrificare al porcului intr-un adevarat spectacol pentru turisti si nu numai.

Dorim sa ne manifestam profunda dezaprobare a acestui gen de eveniment, pe care il consideram barbar si cu impact emotional, in special asupra copiilor, care de cele mai multe ori sunt prezenti la astfel de evenimente.

Sustinem agricultura traditionala, intelegem ca nu putem interveni in oprirea sacrificarii animalelor in gospodarie, unde poate reprezinta singura sursa de hrana, insa de la asta pana la a organiza un adevarat spectacol este cale lunga.

Nu putem fi toti vegetarieni, dar putem sa consumam carne moderat, din surse sigure si sa incercam sa nu transformam moartea unui animal in spectacol public, pentru ca aceste animale sunt mai mult decat o bucata de carne, respira, simt durerea, tristetea si bucuria, asa ca va rugam, cugetati asupra acestui fapt.

Aici gasiti legislatia aplicata in sacrificarea animalelor http://www.ansvsa.ro/legislatie/bunastarea-animalelor/

#IubesteCaUnAnimal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.