Jos palaria!

23 octombrie 2012

Jos palaria!

Săptămâna trecută vă povesteam că așteptăm cu nerăbdare campania de adopții organizată la inițiativa și cu sprijinul OBI, chiar în magazinul lor din Sibiu. Revenim acum cu multe cuvinte de mulțumiri și recunoștință pentru personalul deosebit al acestui magazin.

Campania avut loc în zilele de sâmbătă și duminică, în timpul orelor de program ale magazinului, care ne-a pus la dispoziție absolut tot ce am avut nevoie sau am crezut măcar că am putea avea nevoie – de la apă până la șervețele, țarcurile pentru căței etc. Și, mai ales, ne-au primit atât pe noi cât și pe toți cățeii cu bunăvoință, prietenie și sufletul deschis. Nu a existat angajat care să nu mângâie și răsfețe măcar un cățel, toți s-au jucat cu ei și chiar ne-au permis să îi scoatem la plimbare prin magazin, fără să fie deranjați de manifestările uneori gălăgioase ale micilor patrupezi sau de mizeria care s-a creat inevitabil pe ici-pe colo.

În plus, fericiții stăpâni care au ales să adopte câte un cățeluș, au primit din partea OBI o jucărie la alegere – modul lor de a saluta gestul altruist de a adopta un suflet.

A fost o plăcere să petrecem ziua alături de acești oameni minunați și ținem să le mulțumim tuturor pentru inițiativă și spirit civic, pentru căldura și înțelegerea cu care ne-au primit și, mai ales, pentru dragostea lor pentru animale. Cu cât mai mulți oameni ca ei, cu atât mai puține animale abandonate pe străzile Sibiului.

Cu respect, jos pălăria!

, , ,
One Comment
  1. Bravooo!!!! Felicitari organizatorilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.