In atentia asociatiei de proprietari de cabane restaurant/pensiune din Statiunea Paltinis, jud. Sibiu!

13 decembrie 2016

In atentia asociatiei de proprietari de cabane restaurant/pensiune din Statiunea Paltinis, jud. Sibiu!

In urma sesizarii Animal Life, cu privire la intentia unora dintre proprietarii de cabane din statiunea Paltinis, de a „scapa” prin metode inumane, de cateii abandonati/inmultiti in zona respectiva, dorim sa aducem la cunostinta urmatoarele: din pacate zona dvs. a fost invadata atat de caini adusi de catre diverse persoane din oras si abandonati acolo, cat si de catre ciobanii turmelor de oi, care au lasat in urma cainii de care nu mai aveau nevoie. Aceasta situatie nu s-a creat intr-o zi, ci in decursul unor ani. In toata aceasta perioada, daca ar fi avut loc cateva actiuni de sterilizare, mai precis, daca fiecare proprietar ar fi dus cate un caine la castrat, pana la ora actuala, numarul de caini maidanezi din Paltinis nu ar fi fost nici la jumatate fata de cel actual!
Asociatia noastra isi ofera intregul sprijin in gasirea unei solutii viabile pentru rezolvarea problemei dvs., fiind dispusa sa ajute si sa sustina activ castrarea/sterilizarea si promovorea pentru adoptie a tutoror cateilor aflati in zona dvs., in limita posibilitatilor! Vom suporta financiar atat operatiile de castrare/sterilizare cat si costul transporturilor cateilor din si spre Paltinis, in vederea solutionarii cat mai rapide, dar si corecte, a situatiei.
Deasemenea, dorim insa, sa mentionam si urmatorul lucru: vom sesiza autoritatile cu privire la orice fapta de vatamare adusa cainilor din zona dvs. si vom condamna orice incercare, de a-i ucide prin acte de cruzime! Invitam, totodata, toti turistii prezenti in aceasta perioada in statiunea Paltinis sa sesizeze prin dovezi, orice neregula sau comportament violent al proprietarilor, fata de animalele din zona!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.