Flashmob pentru dreptul la viata

12 septembrie 2013

Flashmob pentru dreptul la viata

Flashmob pentru dreptul la viata
Anti-eutanasie.
Solutia este sterilizarea, legea abandonului, construirea de adaposturi, microcipare.
SPUNEM NU MASACRULUI!
Veniti in numar cat mai mare pentru a sustine dreptul la viata.

Un flashmob este o actiune civilizata in care oamenii protesteaza in tacere pentru o anume cauza pentru un timp scurt. Este legala nefiind nevoie de autorizatie sau aviz. Puteti vorbi intre voi si sa organizati apoi proteste pentru saptamana urmatoare facand rost de aviz de la primarie.

Sa aduceti, pe langa pancarde, si lumanari sau candele sa le aprindem pentru sufletele care au murit in chinuri in aceste zile. Poate asta va deschide ochii romanilor ce nu cred realitatea.

Dupa eveniment sa postati cateva poze cu evenimentul pentru a putea apoi sa le adunam de la toate evenimentele si sa le trimitem la diferite ambasade si parlamentari UE.

Accesati pagina de FB https://www.facebook.com/pages/Uniti-Salvam-Vieti/202065229964532 unde veti gasi detalii si dovezi.

, , ,
3 Comments
  1. Cred ca v-a luat ceva timp sa regizati poza, se vede clar ca acei putini copii care iau parte la „demonstratie” sunt asezati pt poza. Nici eu nu sunt pt eutanasierea cainilor, dar increderea in oameni ca voi e cam mica. De ce ati venit in Sibiu, la voi in oras nu sunt atat de multi caini ca aici, deci nu ar fi mers afacerea… Nu cred ca un om de rand isi permit anumite lucruri ca voi, cum ar fi o masina destul de scumpa, o chirie la fel……si multe altele. Deci daca ar disparea cainii comunitari din Sibiu ce ati face? Va mutati in alt oras? Dar daca nu ar mai fii in nici un oras? Profit 0. E normal sa va zbateti macar acum ca altfel ati pierde tot, dar pana acum de ce nu a fost la fel?

    • Daca va uitati mai atent o sa vedeti ca mesajele de pe cartoanele tinute in maini contin un mesaj, motiv pt care ne-am si aliniat in acel fel. Copiii care au participat sunt copii care fac voluntariat mai des la campaniile de adoptii pe care le organizam noi in Sibiu. Chiar daca situatia in Sibiu nu este atat de tragica precum in alte orase, nu inseamna ca ceea ce se intampla in tara cu animalele nu ne intereseaza. Nu luptam doar pt animalele aflate in grija noastra! Iar chiriile si masinile sunt platite din salariile proprii (suntem cu totii angajati la diferite firme din Sibiu), in Animal Life suntem doar voluntari, nimeni nu are un salariu sau foloseste banii asociatiei in scopuri personale. Nu stiu pe care dintre noi cunoasteti, daca ati participat vreodata la vreo actiune de-a noastra si nici ce pareri v-ati facut dar a acuza si jigni un intreg ONG fara a sti despre ce vorbiti este lipsa de bun simt si de cultura! Sincer? Da, scopul nostru este sa fie 0 animale maltratate, 0 caini fara stapan, minunat ar fi sa se intample de astazi! Profit nu exista la organizatiile non profit.

    • Fericiti cei saraci cu duhul 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • seven − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.