Flash Mob

7 martie 2011

Flash Mob

Luni, intre 18:50 – 19:00, Asociatia Animal Life ii invita pe toti iubitorii de animale In Piata Mare din Sibiu la un flashmob impotriva intentiei de a se adopta eutanasia, incarcerarea sau lasarea la latitudinea primariilor optiunea pentru metoda de gestionare a cainilor comunitari. Evenimentul e sustinut de Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA). Invitam sibienii iubitori de animale sa sustina sterilizarea la n…ivel national si returnarea ca solutie unica si dovedita pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari! Invitam sibienii iubitori de animale sa isi exprime solidaritatea si sa respinga prin intermediul acestui flashmob legea barbara care urmeaza a fi votata. Flashmob-ul va avea loc la finalul mitingului de la Bucuresti si se va desfasura simultan in marile orase ale tarii.

18:50 1-ul fluier: Se aprind lumanarile
18:55 al 2-lea fluier: Participantii ingenuncheaza si stau in aceeasi pozitie 4 minute
18:59 al 3-lea fluier: Stop/Ridicarea si imprastierea
Durata: 9 minute
Locatie: Sibiu – Piata Mare
Data: luni, 7 martie 2011

Intentie: rezolvarea optima a problemei cainilor maidanezi
Argumente:
Din 2001-2008 s-au cheltuit 9 miloane de EURO si s-au omorat 144.339 caini, dar dar banii si aceasta solutie tot nu au rezolvat problema. Raportul eutanasie/sterilizare este de 62 Euro/15 Euro. Sibiul, din fericire, a constientizat problema, si sterilizarile se efectueaza gratuit, insa autoritatile de la Bucuresti NU. Eutanasia inseamna crima si este o afacere ravnita de multi.
Legea care va fi votata este neclara si lasa loc liber abuzurilor impotriva carora vom milita si noi chiar in Piata Mare. Dupa adoptarea legii, ONG-urilor nu le va fi permis sa asiste la eutanasie sau prindere, nu se precizeaza metoda de ucidere, nu este mentionat ce se intampla cu canii sterilizati care nu sunt agresivi sau bolnavi (eutanasia se face doar in cazul cainior agresivi si bolnavi conform legilor UE ), iar criteriile si persoanele care stabilesc agresivitatea si potentialul de recuperare al cainilor nu sunt clar detaliate.

Haideti 9 minute sa sustinem impreuna rezolvarea problemei câinilor comunitari!

, ,