Dragi prieteni, oameni de nadejde ai animalelor neajutorate, AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!

18 ianuarie 2012

Dragi prieteni, oameni de nadejde ai animalelor neajutorate, AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!

Acum cateva zile v-am impartasit povestea trista a Rozaliei, tanara aflata in grija unui centru pentru persoane cu dizabilitati din Dumbraveni. N-am cunoscut indeaproape viata acestei fete, insa situatia in care se afla in prezent este extrem de emotionanta si dureroasa! Va rugam sa va plecati privirea spre aceste randuri si s-o ajutam impreuna pe aceasta fata de la care avem cu totii de invatat!

Rozalia nu are nimic din viata unei tinere obisnuite, cu familie, prieteni, casa, cu cineva pe care sa se poata baza. Boala si experientele prin care a trecut au determinat-o sa comunice greu cu oamenii. In ciuda tuturor suferintelor, aceasta fata in varsta de 36 de ani si-a construit propria ei familie: CELE 12 PISICI. Animalutele au fost gasite de Rozalia de-a lungul anilor, si ele in suferinta, infometate, mici, bolnave, abandonate. In schimbul grijii primite, au raspuns prin fidelitate, prietenie, devotament. Zi de zi, Rozalia a impartit cu ele nu doar masa ci si viata.
Viata ne rezerva insa surprize neplacute iar pentru Rozalia, faptul ca va trebui sa se mute in scurt timp intr-un alt centru de ingrijire, singura, este cea mai mare drama! Disperarea cu care aceasta fata incearca sa le gaseasa o casa „dragelor ei”, cum s-a obisnuit sa le numeasca, ne-a uimit cu adevarat! Starea ei se inrautateste, motiv pentru care am fot nevoiti sa pastram legatura cu ingrijitoarele centrului.
Impreuna cu Carmen Arsene, vicepresedinta Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor, ne-am angajat sa le gasim acestor pisici o casa. Cu toate ca ele vin cu veselie, speranta, afectiune, gata sa le fie alaturi viitorilor stapani, noi va trebui sa venim cu sterilizari, vaccinuri, deparazitari. Pe durata tratamentelor (aproximativ o luna de zile), suprasolicitati de animalele ranite sau in tratament existente deja in casele si curtile noastre, am fost nevoiti sa recurgem la plata pentru a le asigura un loc de cazare acestor pisicute.
Dar pentru ca am invatat sa ne descurcam si in situatii grele, pentru ca in ciuda dezamagirilor si deznadejdii, bucuria unui final fericit ne face sa uitam de toate greutatile prin care am trecut cu aceste suflete calde si fara ajutor, VA SOLICITAM SPRIJINUL, pentru a ajunge din nou, impreuna, la mult asteptatul final fericit!
Pentru ca o sterilizare costa in medie 80 de lei, un vaccin 35 de lei, o deparazitare interna si externa 35-40 de lei, la care va trebui sa adaugam cazarea si mancarea pisicilor pe parcursul unei luni de zile, AJUTORUL VOSTRU NE-AR FI DE MARE FOLOS!
Orice suma, oricat de mica, donata in contul nostru va fi folosita cu toata daruirea pentru a le salva pe aceste pisici!
Va multumim anticipat si in numele animalutelor, va suntem recunoscatori! Telefon: 0721.157.104.
Promitem sa va tinem la curent cu evolutia acestui caz. Toate cele bune!
BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN: RO41RZBR0000060007805439
SWIFT : RZBRROBU
BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”
Str. Semaforului 11/13
550309 Sibiu, Romania
 
, ,
4 Comments
  1. […] doriți să aflați povestea pisicilor din Dumbrăveni dați clic aici sau aici sau citiți povestea Andreeiei La […]

  2. […] doriți să aflați povestea pisicilor din Dumbrăveni dați clic aici sau aici sau citiți povestea Andreeiei La Dumbrăveni. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 […]

  3. […] doriți să aflați povestea pisicilor din Dumbrăveni dați clic aici sau aici sau citiți povestea Andreeiei La Dumbrăveni. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 […]

  4. […] doriți să aflați povestea pisicilor din Dumbrăveni dați clic aici sau aici sau citiți povestea Andreeiei La […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • 2 × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.