Dezacordul fata de impuscarea ursului in orasul Sibiu

12 octombrie 2016

Dezacordul fata de impuscarea ursului in orasul Sibiu

sad-bearAsociatia pentru Protectia Animalelor si Naturii Animal Life isi exprima prin aceasta declaratie dezacordul fata de impuscarea ursului in orasul Sibiu. Observam ca din nou lipsa de colaborare si lipsa unui protocol pentru situatii de urgenta care implica animale au dus la impuscarea inutila a unui animal. Ne oferim sprijinul pentru crearea unui cadru de discutii si a unui cadru de colaborare pentru institutille responsabile si organizatiile din domeniul protectiei animalelor.

10 Comments
  1. Doamne ce a ajuns Romania… sa nu aiba o echipa de situati de urgenta referitoare la animale anu trecut a murit un tigru scapat din gresala din gradina zoo anul acesta un biet pui de urs si el saracu sigur sa ratacit pt ca tot noi oameni le stricam habitatul… oare cate animale mai mir din cauza inconstientei oamenilor… cand foarte usor puteau foarte frumos sa le adoarma si sai duca unde le era locul…. Doamne Doamne… le stricam habitatu si nimeni nu ii pedepseste pe cei ce taie padurile ilegal sau chiar legal nui normal… se taiee in prostie pt lemn de export nici macar sa ramana in tara la noi si cu toate astea nu ne gandim in viitor mai daca taiem padurile oate nu se trag animalele spre orase? Si daca e asa cum am putea rezolva situatia? Nu la noi e mai usor omoram si gata…ne facem de rusine in toata lumea cu faptele noastre …

  2. Ne facem încă o dată de rahat. Și? Tot în funcții? Tot în funcții? Praduitorilor!!!!!! Sa cada toată conducerea de incompetenti ajunși acolo pe pile. Baaaa, pe vremea lui Ceaușescu, vânătorul arunca hrana uscata prin păduri iarna. Hrăneau, urși, lupi, căprioare, mistreți. Acum ce faceti?????

  3. Rusinos…dupa ce ca taiem padurile, le stricam habitatul ne mai miram k dau navala in orase….si tot noi…oamenii….ii omoram!!!! Rusine celor care au comis aceasta fapta!!!! Cum au reusit sa-l omoare, reuseau sa-l tranchilizeze!!!! Patetic! 🙁

  4. Ar trebui făcut mai mult decât un dezacord. O petiție sau ceva care sa aibă drept urmare pedepsirea celor care recurs la decizia asta. Sunt din nou dezgustata și dezamăgită!

  5. Nu stiu de ce se permit asemenea greseli, ditamai disperarea pe jandarmi, poliție, etc tipând de parca vai ce pericol era ursul, săracul era speriat. Ei au creat panica in loc sa dea un bun exemplu. In America de pilda, aenimalul e tranchilizat si dus in pădure. Noi suntem si acum ani lumina in urma cu toate, nu evoluăm deloc…
    Când se vor opri toate rautatile din Romania asta?

  6. Suntem niste cretini, si chiar ne meritam soarta!

  7. Rusine,pentru o mare majoritate,ce reprezinta rusinos ,rasa umana. Ati invadat teritoriile lor,cu utilaje grele, drujbe… pe voi oare,cine va va pune la zid? Caci,aceste biete animale nici nu vor putea,nici nu vor avea inima aceasta haina,asemenea voua. Puiandrul acela,reprezenta un real pericol pentru comunitatea din Sibiu sau voi ,jitii ce sunteti …?!

  8. Cum îl hăituiau ei şi îl fluierau polițişti, jandarmi, pompieri, toți grămadă, de parcă aşteptau să vină liniştit, sa se culce pe burtă cu labele la ceafă spunând „mă predau!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.