CONCURS DE MÂNDRI MAIDANEZI

12 martie 2014

CONCURS DE MÂNDRI MAIDANEZI

Dragi oameni,

nu sunt o rasă anume pe care o găsești peste tot și pentru care trebuie să plătești bani, ci sunt o RASĂ UNICĂ în lume, o mixtură frumoasă între dorința de viață, puritate sufletească, bunătate și fidelitate.

Ești mândru de animalul de companie pe care l-ai adoptat și nu l-ai cumpărat, fie câine, fie pisică? Îl iubești și-l îngrijești ca pe oricare alt membru al familiei tale? Vrei să arăți lumii întregi că și un fost maidanez poate fi la fel de inteligent, frumos și special ca oricare alt animal de rasă? Atunci ești invitat să participi la concursul SUNT UN MANDRU (EX-) MAIDANEZ!

Așteptăm cele mai frumoase poze ale voastre cu animaluțul de companie adoptat, fie direct de pe stradă, fie de la o asociație de protecție a animalelor.

Pasul 1: Trimite poza și numele animaluțului tău de companie (fost câine sau pisică a străzii) prin mesaj privat pe adresele de facebook Animal Life si Help a Dog sau pe adresa de mail Animallife.sibiu@yahoo.com pînă la data de 20 martie 2014. Vei primi înapoi un mesaj de înscriere în concurs.

Pasul 2: Începand cu 21 martie 2014 albumul cu toți (ex-)maidanezii înscriși în concurs va fi postat pe Animal Life și Help a Dog, moment în care se va da START LIKE-urilor!

Pasul 3: Numărul de like-uri atins în data de 4 aprilie la ora 00:00 va fi cel care va decide clasamentul final!

Decernarea premiilor-surpriză va avea loc pe data de 5 aprilie 2014 în Parcul Subarini din Sibiu. Nu am ales aceasta dată în mod întâmplător, dar pentru că 4 APRILIE 2014, Ziua Internațioanlă a Animalelor Fără Stăpân, va fi o zi obositoare de vineri, ne-am hotărât să ne bucurăm de ziua imediat urmatoare pentru a-i celebra pe cei care ne oferă sinceritatea și fidelitatea lor neconditionata.

Termeni și Condiții:

1. Animalul dvs. de companie trebuie sa fie un FOST ANIMAL AL STRĂZII, iar în acest sens vă rugăm ca în două-trei rânduri să ne spuneți povestea sa și cum ați ajuns să-l adoptați.

2.In acest concurs sunt admșsi atât câinii cât și pisicile cu aceleași drepturi de participare.

3.Dvs. trebuie sa fiți stăpânul de drept al animalului de companie.

4.Programul de înscriere este între 7 – 25 martie 2014 .

5.Inscrierea se face trimițând poza și scurta poveste a animalului de companie prin MESAJ PRIVAT pe adresele de facebook Animal Life si Help a dog Sibiu sau pe adresa de e-mail menționată mai sus.

6.Voturile se vor primi în perioada 26 martie – 4 aprilie 2014 (ora 00:00)

AȘTEPTĂM FOTOGRAFIILE DUMNEAVOASTRĂ!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.