Catel si ponei in stare critica salvati datorita unor super-oameni si super-medici veterinari

14 martie 2017

Catel si ponei in stare critica salvati datorita unor super-oameni si super-medici veterinari

DSCN6223Vom incerca sa scriem cat mai putin melodramatic (desi cuvintele care ne vin in minte sunt “eroi”, “salvatori” etc) despre actiunea noastra de duminica in care 2 animale, un catel si un ponei in stare critica au fost salvati datorita unor super-oameni si super-medici veterinari.
Am primit un apel dintr-un sat din apropierea Sibiului despre un catel si un ponei salbaticiti, ambii cu lanturi incastrate in gat care nu au putut fi prinsi pentru a fi eliberati, si a caror stare ajunsese critica. Am apelat la profesionisti, Dr. Ovidiu Rosu si Dr. Iulia Melea din echipa de interventie Vier Pfoten Romania, care s-au urcat in masina dotati cu toate cele necesare si au venit imediat la Sibiu.
Cu ajutorul localnicilor inimosi am reusit identificarea animalelor, tranchilizarea lor, indepartarea sforii incastrate la catel si a lantului la ponei, curatarea si tratarea ranilor si astfel salvarea acestora. Nu putem sa va spunem cat de profesionisti au fost oamenii acestia, cat de frumos au lucrat si cat de “oameni faini” sunt ei. Am avut parte de un grup de sateni de nota 100 care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, si s-au bucurat in rand cu noi cand am vazut in sfarsit animalele eliberate de chin.
Suntem onorati ca am avut ocazia sa ii vedem in actiune pe acesti super-medici si subliniem ca asemenea fapte bune sunt posibile doar daca lucram impreuna, daca nu trecem nepasatori pe langa problemele din jurul nostru, si nu in ultimul rand, daca ne implicam ajutand o organizatie de protectia animalelor prin oricare mijloace putem.
Echipa Dr. Ovidiu Rosu si Dr. Iulia Melea nu sunt nici pe departe la prima interventie de gen. Aflati mai multe despre actiunile lor si cum le puteti sustine pe:

vierpfotenRo http://www.vier-pfoten.ro/
https://www.facebook.com/VIERPFOTEN.Romania/
si
visulLuanei http://visulluanei.org/
https://www.facebook.com/allforLuana/?fref=ts

Va multumim oameni de bine, bafta si viata lunga atat voua cat si animalutelor scapate de chin!
Echipa Animal Life

Ps. Vom reveni cu filmul evenimentelor cat de curand 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.