Catalina si puiutii ei

27 octombrie 2013

Catalina si puiutii ei

12.1o.13: Catalina si-a gasit locul ei intr-o familie deosebita. Zanzi fetita ei a ramas in grija noastra.

27.06.13: Dacă aţi citit povestea lui Toto, atunci v-aţi întrebat probabil ce s-a întâmplat cu prietena lui, alături de care a reuşit să supravieţuiască în mijlocul halelor dezafectate, unde fuseseră amândoi abandonaţi.

Ea este Cătălina, companioana lui Toto, şi cei trei pui ai săi, cărora le-a dat viaţă acum cinci săptămâni.

Cătălina are în jur de 14 luni şi este bucuria în persoană. Indiferent de câte greutăţi a întâmpinat (foame, maşini, frig) ea a avut întotdeauna un gest de bucurie şi mângâiere pentru cei care îi dăruiau câteva bobiţe şi o vorbă bună. Este o foarte bună paznică (chiar şi a unor hale goale…) şi după cum s-a dovedit în ultimele săptămâni, şi o mamă responsabilă, care ştie să-şi protejeze puii, încercând să le ofere tot confortul pe care îl poate oferi, avand în vedere că stau împreuna într-o fostă toaletă din curtea halelor.

Este o căţelusă inteligentă, supusă şi iubitoare şi lasă impresia unui zâmbet prezent în fiecare secundă pe chipul ei.

Puii ei vor fi aproximativ de aceeaşi talie (medie) şi sperăm că vor moşteni bucuria de viaţă a mamei lor. Sunt doi băieţei şi o fetiţă.

Oricât de mare este bucuria de a-i vedea împreună, totuşi stim că dacă ar ramane aici şansele lor de supravieţuire ar fi minime; alţi căţei care au fost abandonaţi de-a lungul timpului în acelaşi loc au supravieţuit maxim un an, toţi găsindu-şi sfârşitul sub roţile maşinilor de pe şoseaua din imediata apropiere.

Datorită nepăsării continue, acest caz este unul din multele cazuri care ne înconjoară în fiecare zi, oriunde am privi. Dar avem speranţa că lucrurile se pot îndrepta şi că există totuşi oameni, care au dorinţa de a ajuta şi de a oferi unei fiinţe nevinovate bucuria de a putea numi un loc “ACASĂ”.

 

 

, ,
3 Comments
  1. […] mai aduceti aminte de mine? Sunt Catalina, mama lui Zanzi, si mi-am gasit sufletul pereche! Mai jos aveti poze cu mine la casuta […]

  2. Buna ziua, m-ar interesa o adoptie, m-am indragostit de catelusul alb cu ochii si urechile negre. Cum putem lua legatura? V-am lasat un mesaj si pe facebook. Astept un raspuns cat de repede se poate. Va multumesc!

  3. as vrea sa adopt eu unul dintre ei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.