Caravana castrarilor gratuite din Micăsasa s-a încheiat

17 iunie 2022

Caravana castrarilor gratuite din Micăsasa s-a încheiat

Astazi caravana noastră de castrari gratuite a plecat din comuna Micăsasa si se indreapta spre Rasinari.
A fost o campanie pe care nu o sa o uitam. Am castrat 179 de animale!!

Ne-am simtit atat de bine primiti si nu ne-a lipsit nimic. Dorim sa indreptam multumirile noastre celor care au facut sederea noastra una de neuitat: Primarul comunei Micasasa, Timotei Pacurar, pentru sprijinul acordat, pentru punerea la dispoziție a locației, pentru mâncare oferita echipei si Primarul comunei Valea Lunga, Dan Aldea, pentru cazare echipei și tot sprijinul

Lui Marius Staic care a fost alături de noi in fiecare clipa, ne-a răsfățat cu bunătăți si ne-a facut cele mai frumoase poze.

Operațiile de sterilizare au fost realizate de Cornel Stoenescu de la Nomad Vet Association, caruia ii mulțumim pentru profesionalism și pentru aceasta frumoasa colaborare.

Totul a fost posibil datorita unei echipe mici, dar dedicate, cu care ne mândrim tare și le mulțumim din suflet pentru toată munca depusa. Colegii noștri!

Această campanie este finantata de Animal Life, cu fonduri obținute în urma participării la Maratonul International Sibiu, prin intermediul Fundația Comunitară Sibiu, a alergatorilor si sustinatorilor proiectului Animal Life și cofinanțata de International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA).

#ThisIsAnimalLife
#IubesteCaUnAnimal
#AvemCeiMaiFainiVoluntari
#SterilizeazaNuAbandona
#CampaniedeSterilizariGratuite
#MaratonulInternationalSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.