Avantajele adopției unui animal de companie adult

31 martie 2017

Avantajele adopției unui animal de companie adult

Am dori să vă prezentăm câteva dintre avantajele de a adopta un cățel sau o pisică adultă de la Animal Life, cu speranța că atunci când veți căuta un prieten veți acorda o șansă nu doar puișorilor adorabili.

1. Piticul rămâne pitic. Animăluțul și-a încheiat perioada de creștere (nu veți adopta un pitic care se transformă în ursuleț).
2. Cunoașteți CV-ul. Fie că e vorba despre mersul în lesă, mersul la litieră sau afinitățile pentru copii, noi ne cunoaștem deja animăluțele noastre adulte și vă putem recomada prietenul potrivit.
3. Păstrați-vă grădina (așa cum este ea). Șansele ca florile și copacii dvs să rămână intacte sunt mult mai mari cu un animăluț care a trecut de perioada de săpat și ronțait arbuști și flori.
4. Dacă iubiți pantofii. Puii de căței tind să roadă mult în primele luni, în special pantofii aceia de piele preferați, pe care i-ați uitat în hol.
5. Pisicile încap oriunde. În special cele mici de tot si curioase. In special in locuri pe care nu stiati ca le aveti in casa si curte.
6. Ramaneți împreună. Puii de animale, la fel ca și cei de oameni se pierd mai ușor, adulții tind să aprecieze un cămin mai mult.
7. Sterilizarea si vaccinarea. Adulții de la Animal Life sunt deja sterilizați si vaccinati complet, microcipati si inregistrati.
8. Faceți o faptă bună. Majoritatea oamenilor își doresc pui mici și pufoși iar adulții sunt cei care rămân chiar și ani de zile în adăpost, martori la zeci de adoptatori care trec pe lângă ei fără să le dea o șansă.
Nu uitați! Adoptînd un animal de la o asociație sau direct din stradă salvați o viață și nu încurajați înmulțirea inutilă a animalelor de companie. Vă mulțumim și vă așteptăm cu animale adorabile pe www.animallife.ro!

Sursa: http://sibiu100.ro/eveniment/95427-animal-life

caini-800x480

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • nine + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.