Atleta Daniela Cîrlan alaturi de Animal Life la Semimaraton 2016

16 mai 2016

Atleta Daniela Cîrlan alaturi de Animal Life la Semimaraton 2016

sportivi-rio-judokanul-Dani-Natea-si-atleta-Daniela-Cirlan-700x404Daniela Cîrlan o cunoastem deja, este una dintre sportivele care a reprezentat cu succes Romania la competitii internationale, si mai mult decat atat, se implica in viata sportiva a orasului: este ambasador Sibiu Challenge, fondatoarea asociatiei sportive Da Pentru Sport si coordonatorul antrenamentelor pentru participantii la a cincea editie a Semimaratonului. Animata de entuziasmul lor, Daniela a hotarat sa participe din nou la Semimaraton pentru a sustine unul dintre multele proiecte prin care Sibiul va deveni mai frumos, mai verde, mai sanatos si mai fermecator.

Imi doresc sa alerg alaturi de ceilalti sibieni nu pentru a castiga, ci pentru a pentru a sustine un proiect pe care il consider imprtant pentru comunitate. Imi doresc un oras mai verde, mai sigur, fara animale abandonate. Imi doresc sa existe un loc in orasul nostru unde toate animalele sunt primite cu bratele deschise, unde gasesc dragoste si ingrijire, prin oameni inimosi si medici veterinari dedicati.

A fost greu sa aleg un singur proiect dar consider ca Animal Life incearca sa ajute atat animalele cat si oamenii care isi doresc un oras curat si sigur. Sper sa obtin sustinere cat mai mare si impreuna sa aratam ca se poate.

Mai este putin pana la evenimentul care desi pare sportiv prin definitie, este de fapt un mare gest de caritate, de implicare a oamenilor in viata orasului lor. Sibieni de toate varstele si profesiile devin pentru o zi sportivi pentru a ajuta acolo unde orasul are nevoie de ei: construiesc adaposturi de animale si locuri de joaca, doteaza spitale, planteaza paduri, protejeaza rase de animale sau reinvie mocanita de pe Valea Hartibaciului. Nu uitati ca toti acesti oameni minunati au nevoie de sustinerea voastra. Aflati mai multe amanunte pe www.maratonsibiu.ro

Turnul Sfatului: http://www.turnulsfatului.ro/2016/05/15/doi-sportivi-sibieni-calificati-la-olimpiada-de-la-rio-ce-obiective-au-judokanul-daniel-natea-si-atleta-daniela-cirlan/

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.