Aplicația Animal Life este disponibilă pe Play Store. „Încercăm să contribuim cu ce putem”

13 decembrie 2019

Aplicația Animal Life este disponibilă pe Play Store. „Încercăm să contribuim cu ce putem”

Ieri la #MagazinulDeFapteBune din Sibiu s-a lansat prima aplicație din țară dedicată iubitorilor de animale. Animal Life App este disponibilă momentan pe Play Store, urmand a fi disponibila si in Apple Store după 17 decembrie.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata de compania #Eventya, cu titlu gratuit, din dorința de a susține Asociația Animal Life din Sibiu.
Scopul aceste aplicatii este acela de-a centraliza mesajele către voluntari, fiind astfel mult mai ușor pentru aceștia să gestioneze situațiile în care animalele sunt pierdute sau găsite, precum și situații de criză care implică animale rănite. Totodată, aplicația dispune de mai multe rubrici informative, din care iubitorii de animale vor putea să afle atât detalii importante despre animale cât și când au loc anumite evenimente ale asociației.
Multumim pe aceasta cale companiei #Eventya pentru gestul lor si speram ca aceasta aplicatie sa fie de un real ajutor atat utilizatorilor ei cat si voluntarilor nostri!
Aplicatia poate fi descarcata urmand linkul: https://animallife.app.link/instaleaza

Multumim #TurnulSfatului pentru prezenta la lansare si pentru articol!

#AnimalLife
#Eventya
#AnimalLifeApp

Prima aplicație din țară dedicată iubitorilor de animale a fost lansată în această după-amiază, în Magazinul de Fapte Bune din Sibiu. Animal Life App este disponibilă momentan pe Play Store, în următoarele săptămâni urmând să poată fi descărcată și pe Iphone.

Din dorința de a susține asociația Animal Life din Sibiu, compania Eventya a decis să creeze o aplicație prin care mesajele către voluntari vor fi centralizate, fiind astfel mult mai ușor pentru aceștia să gestioneze situațiile în care animalele sunt pierdute sau găsite, precum și situații de criză care implică animale rănite. Totodată, aplicația dispune de mai multe rubrici informative, din care iubitorii de animale vor putea să afle atât detalii importante despre animale cât și când au loc anumite evenimente ale asociației.

„Încercăm fiecare să contribuim cu ce putem la activitatea asociației. Sunt oameni care donează obiecte, noi ne-am gândit să donăm această aplicație. Momentan se găsește doar în Play Store. În Apple Store nu se găsește încă deoarece Apple-ul a făcut o actualizare și în următoarele două săptămâni vom lucra la asta. Aplicația vine în sprijinul Animal Life cu anumite informații despre activitatea asociației, dar și cu un modul de raportare incidente prin care sibienii pot să raporteze găsirea sau pierderea unui animal. Sperăm că vom ușura munca voluntarilor”, spune Gyongyi Takacs, reprezentanta companiei.

animal-life-app-eventya-5

Andreea Roseti, președintele asociației Animal Life, spune că voluntarii s-au bucurat mult să afle că vor dispune de acum de un ajutor în plus.

„Sperăm să ne ajute cumva în gestionarea mai bună a mesajelor și lumea să aleagă să folosească aplicația, în detrimentul mai ales al sunatului. Eu am speranța și sunt optimistă și că o să meargă bine. Ne-am bucurat foarte tare vestea, mai ales că la noi veștile în care primim ceva sau mult mai puține. De obicei ni se solicită mai mult să oferim ajutor și chiar ne-am bucurat. O să avem un canal de comunicare foarte bun și o să ne putem ține prietenii aproape”, spune Andreea Roseti, președintele Asociației Animal Life.

Puteți găsi link direct către aplicație AICI.

Foto: Silvana Armat

Sursa: http://www.turnulsfatului.ro/2019/12/12/aplicatia-animal-life-este-disponibila-pe-play-store-incercam-sa-contribuim-cu-ce-putem

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.