Animal Life va multumeste!

13 decembrie 2012

Animal Life va multumeste!

S-a incheiat de ceva vreme saptamana in care am putut sa vindem produse in scop caritabil, la Targul de Craciun din Sibiu. A fost o saptamana din care am invatat multe lucruri pe care sa le putem pune in practica la editiile viitoare ale targului.

Sumele stranse s-au dus deja pe medicamente, opeatii si hrana pentru prietenii nostri patrupezi. Nu au fost sume mari, dar fara ele nu am fi putut face nici cat am facut. Fara voi, fara intelegerea si contributia oamenilor din jur, noi nu putem face nimic.

De aceea dorim sa adresam din suflet (al nostru si al micilor patrupezi putin mai fericiti multumita voua) multumiri  tuturor celor care au inteles ideea actiunii noastre, tuturor celor care au cumparat tablouase, iconite, globuri, coronite si decoratiuni pentru o cauza nobila. Le multumim celor cu inima deschisa, care au inteles ca punand in pomul de Craciun un glob marca Animal Life au hranit un pui de catel, au vindecat o labuta sfaramata sau au impiedicat o catea sa aduca, in primavara, alti 5 sau 7 pui pe lume.

Totodata dorim sa le multumim prietenelor, mamelor, matusilor, bunicilor si membrelor Animal Life care si-au gasit timp sa creeze decoratiuni si aranjamente pe care le-au donat asociatiei noastre, in vederea strangerii de fonduri. Nici fara ele nu am fi reusit nimic.

Bazarele caritabile, ideea de a cumpara lucruri pentru a face totodata o fapta buna sunt concepte nou descoperite la noi. Si, ca orice inceput, ele isi fac loc timid in constiinta colectiva. Ne bucuram ca le putem promova si noi, nu doar pentru binele ghemotoacelor de blana pentru care luptam, ci pentru un BINE mai important, al nostru al tuturor, ca societate.

Va multumim voua, tuturor celor care ne-ati ajutat si de aceasta data si ne dati zi de zi taria de a merge mai departe.

, ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.