Animal Life la Consulatul German din Sibiu

15 decembrie 2022

Animal Life la Consulatul German din Sibiu


Pe doamna consul Kerstin Ursula Jahn am cunoscut-o în acest an, chiar în fața adăpostului nostru. Venise să ne viziteze cu mașina plină de saci de mâncare, cu un animal de plus în mână, în echipament de drăgălit căței, și cu un zâmbet larg pe față. Am povestit cu toții, oameni și căței, și ne-am împrietenit pentru totdeauna. Așa se face că aseară am avut parte de un eveniment ieșit din comun:
La Consulatul German de la Sibiu s-au sărbătorit trei decenii de prietenie şi parteneriat româno-german în Europa și s-a inaugurat de asemenea o lucrare de artă stradală a artistului sibian Claudiu Peța. În afară de notabilitățile orașului, petrecerea a mai avut însă câțiva invitați: Puppe și Django, foști căței de pe stradă, alături de reprezentanții Animal Life Dali, Georgi și Andreea.
Pentru Animal Life a fost o sărbătoare a prieteniei și a recunoașterii faptului că grija și dragostea față de animale își pot avea locul chiar și în cele mai înalte cercuri ale diplomației. Am avut plăcerea de a vorbi despre activitatea noastră și de a încuraja participanții să ne cunoască și să ne sprijine. Am strâns astfel 3066 de lei în urna noastră de donații, și îi mulțumim fiecărui donator în parte!
Mulțumim în numele animalelor pe care le îngrijim echipei inimoase a Consulatului, mulțumim doamnei Jahn pentru încrederea și prietenia pe care ne-a arătat-o! Von Herzen vielen Dank! 🥰🐶

#ThisIsAnimalLife
#IubesteCaUnAnimal

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.