Animal Life la Conferinta Internationala de Bunastare a Animalelor de Companie

19 octombrie 2016

Animal Life la Conferinta Internationala de Bunastare a Animalelor de Companie

conferinta-internationala-de-bunastare-a-animalelor-de-companie-2Saptamana trecuta s-a desfasurat la Dubrovnik, in Croatia, Conferinta Internationala de Bunastare a Animalelor de Companie – International Companion Animal Welfare Conference, organizata de Dogs Trust, cea mai mare fundatie de profil din Marea Britanie.
Animal Life participa deja din 2007 la acest eveniment, unde organizatiile mici au sansa de a invata modalitati de gestionare a animalelor fara stapan, de a colabora cu organizatii mari si de a gasi finantari pentru proiecte locale. O mare parte din know-howul si contactele noastre se datoreaza acestor participari, iar in acest an speram sa fi pus bazele unor colaborari pentru 2017.
Am observat insa cu parere de rau, ca multe organizatii romane mici pe care le-am cunoscut au disparut de-a lungul anilor, iar lupta pentru oprirea abandonului si a cruzimii asupra animalelor din Europa de Est este departe de a fi castigata. Mai avem mult de invatat, mai avem multa munca in fata dar suntem optimisti si motivati.
Multumim celor care ne-au sustinut de-a lungul anilor si ne-au primit cu bratele deschise, Fundatiei Romania Animal Rescue, Cristinei Galeata, Fundatiei Save The Dogs, Fundatiei Suzy Utzinger Stiftung fur Tierschutz. Sunt oameni extraordinari care si-au dedicat viata animalelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • 1 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.