Adoptie la distanta

5 mai 2014

Adoptie la distanta

Cu putin puteti schimba in bine viata unui caine!

Ce inseamna asta? test

Daca aveti disponibilitatea si mijloacele de a asigura hrana si cele necesare traiului unui animalut din asociatia noastra, dar nu aveti posibilitatea de a-l lua acasa la d-voastra, il puteti ajuta sa duca un trai mai bun adoptandu-l la distanta.
Adoptand un animalut la distanta, deveniti protectorul lui si contribuiti la asigurarea traiului lui de zi cu zi, pana va ajunge la casuta lui.

Cum faceti asta?

Pasul 1: Alegeti-va un catelus din albumul nostru CATEI PENTRU ADOPTIE. In acest album sunt postati cateii care din diferite motive vor ramane definitiv sau vreme mai indelungata in grija asociatiei noastre, sunt batranei sau necesita tratamente indelungate, timizi sau mai putin sociabili cu alte animale.

Pasul 2: In momentul in care v-ati ales un protejat, va rugam sa ne comunicati numele acestuia printr-un mesaj privat. Veti fi informat imediat in ce constau nevoile acestuia de intretinere, unde il puteti vizita, precum si cum puteti contribui la imbunatatirea calitatii vietii lui.

Pasul 3: Odata ce v-ati ales protejatul si ne-ati informat acest lucru, ati devenit oficial Parintele Adoptiv al animalutului(e posibil ca el sa aiba mai multi parinti adoptivi) ales si incheiem un contract de adoptie la distanta. Din acest moment, veti contribui lunar la ingrijirea lui, il veti vizita cand doriti d-voastra si veti primi periodic vesti si poze cu el. Cand va fi adoptat definitiv, veti fi anuntat ca sufletelul ales a ajuns la casuta lui, iar dumneavoastra veti putea alege un alt protejat.