Actualizarea stării

12 septembrie 2013

Actualizarea stării

Dragi prieteni, si ma exprim asa pentru ca altfel nu ati citi acest post. As vrea sa raspund pe cat posibil anumitor intrebari legate de protestele zilnice la care ne-am intalnit.
Animal Life este o asociatie care vrea natura nu cianura.
Animal Life vrea resurse regenerabile, nu gaze de sist.
Animal Life vrea SA NU MAI EXISTE ANIMALE ABANDONATE si este IMPOTRIVA EUTANASIERII IN MASA.Acesta este motivul pentru care suntem in strada in fiecare zi, cu pancarde si bannere “RED CARD FOR ROMANIA” si “CIANURI, GAZE DE SIST, FRACTURARE, EUTANASIERE, DEFRISARI. ACESTEA SUNT DECIZIILE VOASTRE CARE VOR DA NASTERE REVOLUTIEI GENERATIEI NOASTRE.”
Este o perioada grea DAR TREBUIE SA TINEM MINTE CA frontul principal este Rosia Montana, un simbol pentru tot ceea ce inseamna Romania: istorie, cultura, natura.Trebuie sa fim UNITI PENTRU ROSIA MONTANA.
Lupta noastra pentru a salva cainii abandonati dureaza deja de ani si va mai dura ani de zile. In fiecare zi salvam, sterilizam, gasim familii pentru ei. Si da, iesim si in strada pentru ei. Ridicam pancardele impotriva exploatarii cu cianuri de la Rosia Montana, impotriva gazelor de sist si impotriva eutanasierii in masa.DAR RAMANEM UNITI.Ne vedem la protest, la ora 19 in Piata Mare. Si duminica, la ora 17:00, cand e mobilizare generala in toata tara !Andreea Roseti
Vicepresedinte Animal Life

 

, , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • 2 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.