Abandonati la Mohu

9 noiembrie 2009

Abandonati la Mohu

UPDATE: Animal Life a găsit o soluţie situaţiei disperate a celor doi caniche, cu sprijinul salonului de toaletaj canin Vi-Anne, de pe strada Hochmeister (din apropierea parcului Sub Arini). Micuţii au fost tunşi şi spălaţi, iar acum sunt în grija unor părinţi temporari, urmând a fi oferiţi spre adopţie în momentul în care starea de sănătate le-o va permite. Mai multe detalii şi imagini pot fi găsite aici.
Cei doi câini din imagini au fost aduşi la o fermă din Mohu de către proprietarul fermei. Din păcate, îngrijitorii fermei de abia se pot întreţine pe ei, darămite să mai întreţină şi pe nenumăraţii câini din zonă.

Ambii câini sunt de rasă, dar sunt într-o stare deplorabilă. Sunt extrem de slabi iar pozele spun totul despre situaţia lor. Deocamdată au primit mâncare suficientă pentru zilele următoare, urmează să fie deparazitaţi, vaccinaţi, tunşi. Din nefericire, nu am reuşit să le găsim un cămin, ca să îi putem scoate din acea fermă. Fiind de rasă, câinii vor fi adoptaţi foarte rapid, după ce starea lor de sănătate le-o va permite. Până atunci căutăm nişte părinţi temporari, care să poată ţine aceşti câini câteva săptămâni, până vor fi puşi pe picioare. Dacă doriţi să ne daţi o mână de ajutor, sunaţi la numărul de telefon 0745.320.343. Vă mulţumim.

 

abandonati la Mohuabandonati la Mohu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.