17 aprilie 2018

Batcat

Intr-o zi liniștită de sfarsit de vară, o pisică mai curioasă decât alte pisici și pisicărese și-a băgat boticul in borcanul cu miere al bunicii și a dat năvala în ispititorul tort de ciocolată. Iată că, fără mirare, ziua mult prea liniștită s-a dovedit a fi una plină de haz și bună dispoziție. Iar așa s-a născut Batcat, o pisică blândă dar atât de simpatică și de amuzantă încât poate fura un zâmbet chiar și de la cel mai posomorât om.
Batcat știe ca menirea ei este de a salva lumea din rutina zilei, de a aduce un plus din dulceața mierii și a ciocolatei in casa oricărui care are nevoie, de a asigura bucurie și voioșie in casa și sufletul stăpânului ei.
Este o pisicuță tinerică, educată și prietenoasă cu cei din jur. Tratează pe toată lumea cu blândețe. Așa că, dacă te-ai gândit să adopți, dar încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, poate că vei vrea să o cunoști pe Batcat. Adoptând aceasta dulceață, trebuie să știi ca vei lua acasă o pisicuță sterilizată și deparazitată de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal

–––––––––
Data nasterii: Septembrie 2017
Sex: feminin
Prietenoasa fata de alte pisici: NU
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Deparazitata: DA
Sterilizata: DA
Foloseste litiera: DA
–––––––––

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.