13 iulie 2009

Snowie

Snowie este o căţeluşă tânără, aproximăm că ar avea până într-un an. A apărut în curtea unei fabrici din Sibiu, locaţie în care, evident, nu toată lumea s-a bucurat s-o vadă. Deşi ea este foarte prietenoasă şi s-ar juca cu oricine, ar iubi pe oricine, oamenii se fereau de ea. Presupunem că Snowie a avut o familie, cândva, undeva, o familie care a abandonat-o atunci când a facut râie. Trist şi descurajator.

La firma cu pricina a stat mai bine de o săptămână, am sperat că va fi acceptată şi c-o putem trata de râie acolo. N-a fost să fie. Unul dintre îngrijitorii de la respectiva firmă a prins-o dormind într-un colţ, s-a gândit că ar trebui s-o pedepsească pentru asta şi a bătut-o cu o mătură. Biata căţeluşă nu a ripostat, nu a plâns, nu a mârâit, nu a făcut nimic. A rămas culcată, uitându-se rugător la monstrul biped, întrebându-se cu ce a greşit.

Animal Life a luat căţeluşa din curtea fabricii, i-a făcut tratament şi i-a găsit şi o familie. Drama lui Snowie a luat sfarsit. Va avea o familie demnă de ea şi o viaţă fericită.

SnowieSnowieSnowie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.