Sara – ADOPTATĂ

19 iulie 2012

Sara – ADOPTATĂ

Pisicuta jucausa si iubitoare, educata la litiera, caut stapan pt. rasfat reciproc. Am blanita alba, cu pete nobile aurii si cenusii, sunt curata si deparazitata. Casa in care stau temporar are o pisica mare si imbufnata, care ma fugareste intr-una. Vreau sa plec de aici cat mai repede. Te rrrog ia-ma acasa la tine!

Suna la 0749.247.433 sau 0745.668.390.

2012-08-24: Happy End

Pana la urma, micuta Sara s-a dovedit o norocoasa. Ne-am chinuit sa ii gasim o familie, cand de fapt ea avea deja una care o cauta. Si ingerasul ei pazitor a adus-o pe Tania, vechea ei stapana, la o colega ce i-a aratat o poza cu Sara. De aici pana la fericita regasire au mai fost doar doua telefoane si tipetele de incantare ale pustiului care zicea ca Sara e pisica lui preferata.
Ratacita in timp ce Tania si fratiorul ei au fost in vacanta, Sara s-a intors in aceeasi zi in curtea de unde plecase si si-a regasit imediat culcusul preferat. De parca timpul nici nu ar fi trecut peste ea.
Tania si fratiorul ei o gasisera pe strada si i-au oferit un camin. Iar acum au salvat-o a doua oara. Ne bucuram pentru ea, desi o sa ii ducem dorul si le dorim sa se bucure unul de altul multi ani de acum incolo!

, , , , , ,
One Comment
  1. Sara si-a regasit casuta de unde se ratacise si toata lumea este foarte fericita!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.