26 noiembrie 2008

Pilot

Ieri era ger si un vant groaznic batea in Sibiu. Masinile, pasagerii si pietonii incercau cu greu sa-si croiasca drum spre zona comerciala aflata la iesirea din Sibiu spre Brasov. In mijlocul strazii (o artera extreme de circulata, de altfel…) am vazut ceva ce intotdeauna m-a inspaimantat sa vad: un animal zacea inert pe mijlocul strazii. Noi, Susann (oaspetele din Finlanda al asociatiei noastre) si cu mine, am oprit repede masina (starnind o mare nemultumire in randul colegilor de trafic) si am incercat sa ridicam cainele care zacea in agonie chiar in fata noastra. In ciuda durerii provocate de impact, cu un salt disperat, dar oportun, acesta a reusit sa ajunga si sa se ascunda in tufisurile degerate de la marginea soselei. O ora intreaga ne-a luat sa il scoatem din tufis, sa il punem in portbagajul masinii si sa il ducem la medical veterinar.

Bietul catel – care este chiar foarte dragut si bland si care a primit un nume nou-nout (poate pentru prima data in viata): “Pilot”- a primit urmatorul diagnostic: lovit puternic de masina, o muscatura urata pe gat si o infectie serioasa. Deocamdata, supravietuitorul nostru se reface in liniste la Ema. Speram sa isi revina, dar si cand o sa fie din nou pe piciorusele lui, va avea nevoie de un camin si de persoane iubitoare in jur.

Ii multumim din nou domnului doctor Gheoca si viitorului domn doctor Liviu.

Daca credeti ca puteti adaposti temporar un animal aflat intr-o situatie asemanatoare celei de mai sus, va rugam sa ne contactati. De asemenea, daca doriti sa ii oferiti lui Pilot o noua sansa si un camin asa cum merita, stiti unde si cum ne gasiti!

winter preparationswinter preparations

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.