Petra – ADOPTATĂ

30 ianuarie 2012

Petra – ADOPTATĂ

Se numeste Petra şi este o căţeluşă de trei ani pe care am gasit-o abandonată lângă scara blocului. Din această cauză fusese abandonată, pentru că era bolnavă iar stăpânii ei au preferat să se descotorosească de ea, să o arunce în stradă în loc să o ducă la un specialist. După tratamente şi drumuri la veterinar, Petra s-a însănătoşit, s-a întremat şi este bine acum, având pe de o parte noroc, însă, pe de altă parte nu are noroc pentru că face parte din comunitatea „câini fără stăpân”.
Petra este drăgălaşă foc, blândă, ascultătoare, îi place să meargă cu maşina,  să facă băiţă şi să fie curată. Din păcate trăieşte lângă scara blocului. Este o căţeluşă minunată!
29.01.2012: Săptămâna asta am dat-o pe Peta spre adopție. A fost una din cele mai fericite zile din viața mea pentru că am avut ocazia să cunosc așa niște persoane deosebite care într-adevar sunt mari iubitori de animale (la noi în Sibiu). Doamna m-a contactat în urma anunțului din ziar! Cățelul ei în vârstă de 14 ani a murit și dânsa își dorea foarte mult un nou membru al familiei căruia să-i ofere multă, multă iubire. Nu și-a dorit niciodată un câine de rasă ci unul de pe stradă! Când ne-am dat întâlnire, Petra era în mașină și nu se vedea fiind noapte, pe tanti nici nu o interesa cum arată, ce culoare are, cât de mare e, s-a băgat direct în mașină lângă ea și a fost de ajuns să o pupe Petra…. atât i-a trebuit. Este o femeie deosebită și sunt foarte bucuroasă că Petra a ajuns la ea. Hrănește câinii străzii, are 2 iepurași și 2 rățuște pe care le tine de drag.
Petra va sta în casă cu ea, are 3 opțiuni unde să doarmă, pe o salteluță sub masă, înt-un coșuleț de câini sau în pat cu ea…. unde vrea ea. Are curte mare unde poate alerga liberă, va fi dusă la vara la munte în excursii! Petra s-a dovedit a fi o scumpă și o iubesc și ceilalți membrii ai familiei (fiica cu ginerele). Am fost la ea și îi merge foarte bine! Doamna mi-a spus aseară la telefon că i-am făcut cea mai mare bucurie și că o să-mi rămână datoare toată viața. Este incredibilă ce mult se gândeăte și la mine și stie că țin foarte mult la ea, mi-a spus ca pot oricând să merg să o văd și să o iau la plimbare.
Eu am avut grijă de Petra 4 luni, ea fiind la mine la bloc liberă, (adică tratamente, sterilizare, etc.) apoi a stat la d-l dr. Dan Ghioca în curte 1 lună, dar mergeam și acolo să-i dau mâncare și să o scot la plimbare. A fost bolnavioară dar acum arată super!
Petra, spun unii, că este metis de pitbull dar să știți că este foarte cuminte și iubește pe toata lumea care vorbeste frumos cu ea. Cred că nu conteaza rasa dacă știi cum sa te comporți cu un caine, iar Petra avea nevoie doar de afecțiune și a dat dovadă de un câine super inteligent și super iubitor. A avut mulți prieteni pe lângă bloc (și oameni și câini) și acum mă întreabă de ea, inclusiv femeia de servici. Când a fugit din curtea d-l dr. Dan Ghioca a venit tot la noi la scară…. și toți s-au minunat ce bine arată, unii erau fericiți că „ce bine ca nu au luat-o hingherii „.
Am scris acestea pt. că prea mult țin la Petra și prea mult mi-am dorit să-i găsesc o familie buna! Sunt foarte fericită și vreau să mulțumesc din suflet celor care m-au susținut și m-au înțeles până la capat.
, , , ,
4 Comments
  1. Felicitări!
    Şi o viaţă frumoasă în noul cămin!

  2. Ce mai face Petra?
    Mai vorbesc azi o data pentru ea …

  3. am pus si eu pa mine pe FB.
    Abia astept vestea cea buna ca si-a gasit o familie! O merita din plin!

  4. E o dulce si o frumoasa!!! Am trimis mai departe si imi doresc sa-si gaseasca cat mai repede o familie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.