Micutul miner

4 august 2010

Micutul miner

Cuţulica asta micuţă şi drăguţă ne-a topit cu totul. De mult n-am mai văzut o căţeluşă aşa deşteaptă şi descurcăreaţă. Gestantă fiind, şi căutat zile în şir un loc unde să fete. Şi presupunem că n-a găsit, din moment ce şi-a confecţionat propriul culcuş. A găsit nişte copaci cu rădăcini generoase şi a săpat de i-a ieşit pe ochi, până a făcut un culcuş cât de cât potrivit pentru viitorii puiuţi. Care evident că n-au ezitat să apară în grup de patru. Hotelul home-made e amplasat în centrul istoric al oraşului. La cinci stele. Puişorii sunt bine sănătoşi, feriţi de soare, feriţi de ploaie iar ea e o drăguţă şi jumătate.

Cât de deşteaptă e pitica, are o mică mare problemă. E car friendly, ca să folosim o expresie de bonton. Şi până acum şoferii au frânat cât au frânat, până va veni unul. La fel, puişorii vor începe azi mâine să patruleze. Şi e păcat de toată strădania ei de până acum să sfârşească sub roţile te miri cărei maşini. Aşa că, dacă vreţi un prieten inteligent, devotat, ingenios, pitica e ideală. Mai ales că deja a demonstrat că poate.

 

micutul miner
micutul miner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
După ce puiuții ei au plecat la famili iubitoare, Minerița noastră a luat avionul spre Germania. Acolo a urcat la rangul de ”Prințesă”. Fericiții stăpâni ne-au trimis următoarea scrisorică:
Salutări călduroase de la Princess
Bună doamna Lehmann,
Princi este deja de patru săptămâni la noi și se simte fozxarte bine. Vă trimitem poze cu scumpa la activitățile ei preferate:
– la ”drăgălășit” cu stăpânul
– la ”drăgălășit” cu stăpâna (pe canapea – desi are interdicție!!!)
– la furat de pantofi
– în iazul din grădină
– la joacă cu câinele din vecini
și ascunsă în locul preferat, sub gardul viu!!!
 Cu pisicile noastre Princi se înțelege așa și-așa. Ea s-ar juca cu ele dar cei doi tigri de casă găsesc chemarea la joacă a cățelușei un pic enervantă. Așa că cei trei mai bine se evită.
 Multă dragoste de la Anika, Andreas și bineînțeles Princi
 
 [nggallery id=15]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.