Lea & Alex – ADOPTAȚI

25 iunie 2012

Lea & Alex – ADOPTAȚI

Lea și Alex sunt doi dintre puiuții cățelușei Laika. Ea fusese abandonată la jumătatea lunii martie împreună cu cei cinci puiuți ai ei, în mijlocul unui rond de flori de pe strada Arhivelor.
Nici după ce au fost preluați de către volunatrii asociației, cele 6 suflete nu au avut parte de liniște. Din păcate, micuții s-au îmbolnăvit de parvoviroză și două săptămâni au luptat cu toate puterile pentru viața lor. Medicii nu le mai dădeau șanse de supraviețuire dar ei, împreună cu voluntarii noștri, deși erau disperați văzând cum trei pui de cățel se sting sub ochii lor, nu și-au pierdut cumpătul și au continuat să facă toate eforturile pentru a-i ajuta. Se pare că nu a fost în zadar!  Într-o luni, Alex a început să dea semne că își revine dar Lea dădea capul pe spate și țipa ore în sir. Branula s-a înfundat și toți cei implicați erau convinși că o pierd. Nu s-au lăsat! I-au pus branula pe piciorul din spate, în ultima venă rămasă întreagă și au continuat să o perfuzeze de 3 ori pe zi. Acum ea e la Gina acasă și doarme cu ea în pat. Fiecare mișcare a lui Lea e supravegheată. A început și ea să mănânce câte putin, deci suntem pe drumul cel bun.

Azi Lea și Alex, singurii supraviețuitori dintr-un cuib de 5 pui, sunt în afara oricărui pericol și stăpânii mult căutați s-au găsit în Germania.

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.