Inca o poveste cu final fericit

5 octombrie 2010

Inca o poveste cu final fericit

Da, este adevarat, problema cateilor fara stapan si a animalelor chinuite este foarte mare in Romania si eforturile pentru rezolvarea ei se vor intinde pe multi ani de acum incolo.
Inportant este sa acceptam ca putem salva animalele, unul cate unul si, mai ales, sa intelegem ca fiecare dintre noi poate sa o faca. De aceea va prezentam povestea lui Bambi.
Bambi a fost gasita intr-un sant, in Gusterita (Sibiu), intr-o seara ploioasa. Dupa aprecierea medicului, se pare ca zacuse cel putin doua zile acolo, fara sa se poata misca. Probabil a fost lovita de o masina, sau batuta de cineva, pentru ca era complet paralizata pe picioarele din spate. Asemenea cazuri sunt foarte grave si greu de tratat, daca nu chiar imposibil. Bambi insa ne-a convins sa incercam: desi pe jumatate paralizata, se comporta ca un catel normal si fericit si parea ca nu isi da seama ca nu poate alerga la fel ca ceilalti catei.
Datorita Cristinei, voluntar Animal Life, Nicolei si prietenilor nostri din Germania, Bambi a primit o a doua sansa si poate sa treaca drept un miracol pentru medicina veterinara. Cand am primit emailul cu titlul “Bambi sta in picioare” am simtit o data in plus ca munca noastra, noptile nedormite, eforturile emotionale si financiare, toate aceastea nu sunt in van. Bambi sta in picioare! Trei cuvinte care pentru noi, si pentru noua ei familie inseamna enorm!

BambiBambi

PS. Multe multumiri Nicolei si noii familii pentru eforturile prin care au facut totul posibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.