Cara – Credeti in finaluri fericite?

7 mai 2010

Cara – Credeti in finaluri fericite?

Aţi auzit povestea fetiţei care se plimba pe plajă şi arunca steluţe de mare înapoi în apă? Povestea spune că la un moment dat un adult o vede făcând lucrul acesta, vine la ea şi o întreabă: „De ce te chinui să arunci stelele de mare înapoi în apă? Sunt atât de multe încât nici nu contează dacă tu salvezi câteva dintre ele”. Atunci fetiţa se întoarce spre el şi, în timp ce aruncă o altă steluţă în mare, îi răspunde: „Sunt sigură că pentru steluţa asta contează”. Morala poveştii este că fiecare gest de bunătate este important pentru cineva.

Aceasta este şi povestea Carei, o căţeluşă Doberman în vârstă de peste zece ani, care a fost abandonată la marginea oraşului. Cara a fost găsită de Oana şi Gabi într-o stare jalnică: era emaciată şi complet oarbă! Oana şi Gabi s-au hotărât pe loc să o ia de pe stradă şi să o îngrijească la fel cum făcuseră cu multe alte animale abandonate. I-au pus numele Cara pentru firea ei iubitoare. În curând însă au înteles că o căţeluşă bătrână şi oarbă are nevoi speciale şi au decis să facă tot ce le stă în putinţă să îi găsească un cămin în care să îşi trăiască în linişte ultimii ani care i-au mai rămas.

Şi? Vreţi să ştiţi dacă există un final fericit la povestea Carei? Da, există! Datorită lui Nancy de la Romania Animal Rescue, Cara a găsit familia pe care o merită, tocmai în Canada!

Nancy, Rebecca, Oana şi Gabi, este incredibil cum aţi făcut totul posibil!

CaraCaraCara
,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.