26 noiembrie 2008

Boby

BobyBoby este un ciobanesc german de toata frumusetea care isi duce traiul zilnic in perimetrul unuia dintre centrele comerciale din Sibiu, fiind hranit de catre angajatii acestuia.

Dan, un prieten al Animal Life, a inceput de putin timp sa lucreze in cadrul acestui centru commercial si, bineinteles, l-a remarcat inca din prina sa zi de lucru. Din pacate, Dan a mai remarcat si altceva: Boby avea un lant incarnate de jur-imprejurul gatului; probabil, cu mult timp inainte (aproximativ un an), cineva a incercat sa il tina legat in lant. Prietenul nostru a luat atitudine imediat si, a doua zi, cu ajutorul unor voluntari ai Animal Life, a reusit sa il tranchilizeze pe Boby si sa il aduca direct in cabinetul medicului veterinar.

Interventia chirurgicala pentru indepartatea lantului de otel din jurul gatului lui Boby a durat mult si a fost extrem de dificila, dar din fericire acesta a fost adus la cabinet inainte de declansarea unei infectii. Curand, Boby ar fi murit din cauza infectiei. Acum el si-a revenit complet si s-a reintors la “casuta” lui.
Multumiri lui Dan si domnului doctor Gheoca!

Daca vedeti cazuri de cruzime la adresa animalelor sau animale suferinde, amintiti-va ca voi insiva puteti actiona, ajuta si contribui la salvarea acestora!

winter preparationswinter preparations

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.