Dominique – ca paralizată

16 decembrie 2012

Dominique – ca paralizată

Micuța Dominique a suferit un accident în data de 30.06.12 și partea din spate a rămas imobilizată. În urma radiografiei am constatat că nu are nimic rupt. Doctorul promite o recuperare rapidă. Acum este sub medicamentație și primele semne au început să apară. Dominique dă din codiță, a început să își miște piciorușele din spate și ieri 7.07.2 chiar s-a scărpinat la ureche.

11.07.12: Micuța Dominique nu a aratat semne de îmbunatățite. Investigații profunde au aratat că ar suferii de luxație de rotulă severă la ambele picioare. Din păcate tratamentul medical nu poate face prea multe pentru a corecta această afecţiune, astfel încât intervenţia chirurgicală este necesară. Operația se poate realiza doar peste 6 luni, când Dominique împlinește 8 luni.

08.09.2012: Dominique a plecat în Germania pentru tratament. Îi tinem pumnii!

16.12.2012: Dominique ne-a trimis un filmulet. Dati clic aici si il puteti viziona. Iata ce ne mai scrie Domi din Germania:

Pot sa ma prezint?

Ma numesc Dominique și am aproape 8 luni. Doresc să vă povestesc cum îmi merge, cum mă pregătesc pentru viața pe patru lăbuțe.

Este palpitant, asta pot să vă spun de pe acuma…..

Dar înainte, să vă spun scurt povestea mea:

Cert este: îmi doresc să ÎNVĂȚ SĂ MERG. Am avut și am norocul să fiu întodeauna înconjurată de oameni care mă iubesc și care mă spijină în acest plan al meu.

Nu exagerez! Sunt tare drăgălașă, plină de viață și recunosc, foarte afectuasă. Și mai mult: sunt o cățelușă.

Nu am avut nici două săptămâni, când am fost găsită împreună cu frățiorii mei într-o cutie, pe o stradă din România. Ne-am numit „Cei 7 pitici” și am fosti duși într-o pensiune canină. Când am împlinit 8 săptămâni nu am mai putut merge. A fost un șoc! Veterinarul a fost de perere că m-aș fi lovit și că mă voi recupera rapid. Și așa am ajuns să primesc îngrijire și atenție suplimentată.

Am locuit la oameni dragi dar pentru că am văzut multe cabinete veterinare și eu tot nu mă puteam ridica, mi-am luat rămas bun de la ei și am plecat în Germania pentru a-mi duce planul la bun sfârșt. Veterinarii au constatat ca sufăr de displazie de șold si am malformații la încheieturi.

In orice caz, această poveste a dus la ceva, pentru că tot la două zile merg la d-nul dr. Fischer unde sunt tratată cu multă dragoste. Injecția nu doare chiar așa și dacă stau cuminte primesc ceva bun și fetele mă mângâie. Ha, chiar fain J!

Apoi merg la fizioterapie. Aici am voie în apă și asta îm place mult! Merg în apă pe un fel de bandă din cauciuc și toată lumea mă laudă încontinu!!! Și din nou primesc ceva bun J.

Peste zi sunt foarte ocupată. Trebuie să exersez mult, ca să pot merge cum trebuie. Asta e muncă, nu glumă. Am chiar și o trambulină pentru a-mi reface musculatura. Minunat!

Acum că fac progrese mari, mi-am mai propus ceva: Să îmi găsesc o familie care să mă iubească tare.

Multe mulțumiri!

Pupici, pupici pupic și pe curând,

a vostră Dominique

Acestă cățelușă este din seria Cei 7 pitici, iar pentru mai multe detalii dați clic aici.

, , , ,
6 Comments
  1. Dominique nu a fost adoptata, ea locuieste in Germania la un membru al asociatiei Animal Life.

  2. a fost adoptata dominique?

  3. Doamne.. Doare să vezi cum animalele suferă .

  4. Bravo Dominique!!!!

  5. […] 08.07.12: Micuța Dominique a suferit un accident în data de 30.06.12 și a rămas paralizată. În urma radiografiei am constatat ca nu are nimic rupt și că în câteva săptămâni își va reveni complet. Acum este sub medicamentație. Pentru detalii dați clic aici. […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.