Scuze unui prieten

4 septembrie 2009

Scuze unui prieten

Acesta este un articol despre prietenie.
După cum ştiţi cu toţii, oamenii tind să considere prietenia ca ceva de la sine înţeles şi nu o apreciază, ca pe multe alte lucruri în viaţă, decât atunci când o pierd.
Ne obişnuim cu prietenii noştri şi ne obişnuim ca ei să fie mereu la celălalt capăt al firului atunci când îi sunăm să le cerem ajutorul. De multe ori însă uităm să le spunem un simplu “mulţumesc”.
Acelaşi lucru l-am făcut şi noi, cei din Animal Life.
În urmă cu câţiva ani, pe vremea când sterilizările şi adopţiile internaţionale erau concepte despre care se putea citi doar pe paginile organizaţiilor cu renume, cineva a decis să ajute un grup de tineri cu multe vise şi cu puţini bani. Acest cineva a decis să fie prietena noastră.
Campaniile de sterilizări cu care ne mândrim atât de mult au fost sponsorizate de către această prietenă: medici veterinari care au operat zile întregi, materiale chirurgicale, cheltuieli de cazare şi transport pe care noi nu ni le-am fi permis niciodată.
Am primit donaţii în bani şi cărţi de medicină, pături, lese şi tratamente antiparazitare care ne-au ajutat să trecem cu bine peste greutăţi.
Participarea la o conferinţă internaţională despre protecţia animalelor şi şansa de a cunoaşte oameni noi şi de a învăţa cum să ne îmbunătăţim munca în slujba animalelor i se datorează aceleiaşi prietene.
Şi apoi, aşa cum se întâmplă de obicei cu oamenii şi nu se întâmplă niciodată cu animalele, am uitat să îi spunem acestei prietene „mulţumesc”.
Acesta este momentul pentru “mea culpa”: mulţumim Romania Animal Rescue. Îţi mulţumim Nancy pentru că eşti cea mai veche prietenă a noastră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.