Invatam, invatam, invatam

7 octombrie 2010

Invatam, invatam, invatam

Domeniul in care activeaza Animal Life este bunastarea animalelor, un domeniu dificil si complex, influentat de legislatie, mentalitatea oamenilor, aspecte culturale si implicarea organizatiilor de gen. Pentru a intelege demersurile actuale si metodele aplicate deja cu succes avem nevoie sa invatam si sa ramanem informati.
Animal Life a participat la „Responsible Dog Ownership in Europe”, in Bruxelles, 4-5 octombrie, conferinta organizata de cunoscuta organizatie Vier Pfoten si Institutul G. Caporale din Italia. Conferinta a reunit experti in domeniu pentru a discuta solutiile Uniunii Europene pentru gestionarea animalelor fara stapan, cu accent pe problema cateilor comunitari.
Intre vorbitori s-au numarat nume prestigioase din domeniu si personalitati politice, intre care amintim: Inaltimea Sa Printesa Alia Al Hussein a Iordaniei, dl. Vincenzo Caporale, directorul Institutului G. Caporale din Teramo, Italia, dl. Helmut Dungler, fondatorul si presedintele Vier Pfoten International, dl. Andrea Gavinelli, seful Directoratului pentru Sanatate si Consumatori din cadrul Comisiei Europene.
Pentru mai multe informatii despre organizatori, conferinta si solutiile europene pe termen lung vizitati:
http://www.vier-pfoten.eu/website/output.php?id=1240&idcontent=2355&language=1
http://www.carodog.eu/?p=5&s=2&item=75
Multumim pe aceasta cale d-nei Sara Turetta si Save The Dogs (www.savethedogs.eu) pentru invitatia la aceasta conferinta si increderea aratata asociatiei noastre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.