3 august 2017

Ziggy

Cine a spus ca animalele nu sunt ambițioase, nu l-a cunoscut pe Ziggy. Acesta a ajuns la noi deoarece stapanul nu i-a oferit mai mult decat o viata la curte, iar cu noile lui nevoi, Ziggy va trebui sa ramana animal de interior. Din cauza unui accident nedorit am fost nevoiti sa-l operam in regim de urgenta, iar labuta afectata nu a putut fi salvata.
Noua lui infatisare nu ii influenteaza cu nimic personalitatea minunata. Ziggy este un pisoi educat și foarte afectuos. Caută constant atenția oamenilor în care nu și-a pierdut încrederea, toarce când îl iubești și se joacă precum un puiuț inocent. Acest ghemotoc simpatic este dovada clară a unui animal imperfect la exterior, dar perfect în toate celelalte privințele. Nu te lăsa intimidat și acordă-i șansa la o viață mai bună!
Acum ca recuperarea dupa interventia chirurgicala s-a facut fara probleme, Ziggy este disponibil pentru adoptie. Este castrat si vine la pachet cu carnet de sanatate.
Adopta-l pe Ziggy! Daca vrei sa il cunosti, trimite-ne un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu 😉
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––-
Data nasterii: aprox. Ianuarie 2015
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizat: DA
––––––––––––-
Daca doriti sa contribuiti la costurile de operatie si de ingrijire ale lui Ziggy, o puteti face donand in contul nostru, cu mentiunea „Pentru Ziggy” sau trimitandu-ne un mesaj privat.
Banca: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN: RO41RZBR0000060007805439
SWIFT: RZBRROBU
Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”
cu specificatia „Pentru Ziggy”
sau prin oricare din modalitatile afisate la acest link: https://animallife.ro/donatii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.