Vulpița

17 octombrie 2017

Vulpița

Data nasterii: Septembrie 2012
Sex: Femela
Talie: Mica (Greaban: 25cm)

“Eu sunt Vulpița și caut un stăpân iubitor!” asta i-a șoptit ea la ureche celui care a luat-o de pe stradă, fiind foarte bolnavă și necesitând de urgență intervenția medicilor veterinari.
Vulpița și-a revenit complet, pentru a-și îndeplini visul. Un stăpân iubitor, atâta caută ea! Viața și-a petrecut-o până acuma pe stradă, dar, cu toate astea, se integrează perfect într-o familie și este adepta vieții de curte. Este foarte disciplinată oriunde este așezată: curte, casă, cușcă, mașină. În desele plimbări cu mașina către medicul veterinar, cățelușa a stat foarte cuminte, iar cușca și-o păstrează curată. Nu este pretențioasă la mâncare și acceptă oricând o mângâiere. Se împacă de minune cu alți câini și este foarte ascultătoare și respectuoasă. De fapt, este cățelul ideal, iar orice prezentare este de prisos. Cea mai bună prezentare, și-o face Vulpița insăși!
Dacă ai un petec de curte, iar privirea îți e plină de iubire și compasiune asemeni privirii Vulpiței noastre, te așteptăm cu mult drag pentru orice alte detalii.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.