27 octombrie 2017

Togo

Data nasterii: 20.05.2015
Sex: mascul
Talie: mare

Gonit de prin alte locuri de oameni și de alți câini, primit cu iubire și mângâieri în alte părți, urecheatul ăsta dulce a colindat Sibiul în lung și in lat în căutarea acelui Stăpân care să-l primească în sfârșit și pentru totdeauna și pe el în căminul său. Este un cățel cuminte, foarte prietenos și lihnit. Dar lihnit de dragoste și atenție din partea trecătorilor. Mulți au rămas impresionați să vadă că bietul suflețel rătăcit și al nimănui preferă să renunțe la mâncare în schimbul câtorva minute în plus de mângâiere.
Dacă ai trecut prin Sibiu, e aproape imposibil să nu-l fi observat pe blănosul ăsta simpatic. Este un lipicios din cale afară și se atașează de orice privire prietenoasă, oricât de scurtă. Toată lumea îl știe, multă lume îl îndrăgește, dar nimeni nu are un loc și pentru el.
Momentan se află la adăpost, se bucură să doarmă în sfârșit în siguranță pe o păturică doar a lui și își așteaptă în continuare Stăpânul pe care l-a căutat atâta vreme peste tot.
Dacă vrei să-i colorezi destinul, să-i împlinești speranța fierbinte de a avea un stăpân și un prieten pe viață pe care să îl coplesească cu gingășia și dulceața lui, îți așteptăm nerăbdători mesajul.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

2 Comments
  1. Trebuie neaparat 21 de ani si sa locuim in Sibiu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.