19 septembrie 2017

Sylvie

Sylvie este tare norocoasă să fie astăzi în viață. A scăpat din ghearele unui câine și nu ne dorim decât să ajungă în brațele unei persoane iubitoare.
La nici cele 2 luni ale sale, a trăit viața de stradă întocmai ca o pisică adultă. Poate de aceea este și puțin temătoare, timidă și sceptică cu privire la intenția oamenilor. Dar vestea bună este că are 100% șanse să se adapteze și să se împrietenească pe viață cu oricine dorește să o ia acasă.
Sylvie este un pisicuță gingașă astazi, chinuită fiind de o răceală și de o conjunctivită vindecată. Dar are mult potențial care, dacă va fi explorat în mod potrivit, ar constitui baza devenirii unei feline frumoase, inteligente și cu nelipsita curiozitate pisicească. Știe să folosească litiera și se împrietenește repede cu alte surate. Sylvie e o mică torcăcioasă, așa că în mod negreșit va fi o iubăreață de zile mari. Tot ce îi trebuie este un loc în căminul, dar și în inima ta, precum și o vorbă dulce și puțină răbdare pentru început.
Adoptând-o pe Sylvie înseamnă să îi dai un sens vieții pentru care s-a zbătut atâta să supraviețuiască!

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal

–––––-
Data nasterii: aprox. Iulie 2017
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizata: NU
––––––––––––-

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.