5 septembrie 2017

Syka

Data nasterii: Martie 2015
Sex: Femela
Talie: Mica-Medie (Greaban: 41cm)

Locul ei nu este pe stradă!
Syka este cățelușa pe care și-ar dori-o orice familie iubitoare de animale. Este cuminte, ascultătoare, știe să se integreze în alte grupuri de câini și nu își impune caracterul, ci îi urmează și se supune regulilor. Cei care au ridicat-o de pe stradă spun despre ea că „a fost luată inițial de pe stradă ca sa fie castrată, însă prin felul ei frumos de a fi, ne-a convins că merită să ajungă la o familie a ei.”
Syka are tot dreptul la un destin mai bun. Lupta pentru supraviețuire în cercul vicios al străzii nu este pentru ea. Potențialul său a rămas încă nedescoperit, de aceea îi căutăm un stăpân iubitor care să-i fructifice devotamentul incredibil și spiritul docil.
Syka este de talie mică-medie și este mingiuca de bucurie care îți poate umple ziua de bună dispoziție și ograda de bună stare.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.