15 decembrie 2017

Shira

Shira și a doua ei șansă la viață sunt un exemplu de curaj și speranță pentru noi, mai ales în perioada aceasta încărcată de emoții, când speranța este ceea ce avem noi nevoie. Shira a fost lovită de o mașină- acum nu foarte mult timp, a trecut printr-o operație- nu tocmai ușoară și chiar a luptat din răsputeri să se recupereze, să se adapteze la noile condiții și să treacă peste temerea pe care a dobândit-o ca urmare a șocului impactului. A luptat și a reușit!
Prin toate eforturile sale de a fi o pisicuță care să nu deranjeze, ne-a câștigat inima.
Pisicuța se află acum în cea mai bună condiție, lucru care o face potrivită pentru a fi adoptată. Și ea are nevoie de multă iubire, răbdare, dragoste și atenție, ingrediente care, fără dar și poate, o vor transforma într-o prințesă alintată, dar foarte afectuoasă și recunoscătoare pentru șansa primită.
Din experiența noastră, loialitatea și recunoștința unui animal sunt imposibil de substituit. Adopția unui animal schimbă garantat felul în care se încheie o zi lungă și obositoare, iar Shira va aduce acel condiment surpriză în viața ta.

Daca doriti sa adoptati aceasta piscuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––
Data nasterii: Decembrie 2015
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Sterilizata: NU INCA
Deparazitata intern/extern: DA
Vaccinata: DA
––––––––––––

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.